Israelin suurlähettiläs Hagit Ben-Yaakov: Israel on jatkuvan hyökkäyksen kohteena ja nyt on aika olla huolissaan antisemitismin kasvusta myös Suomessa

Israelin suurlähettiläs Hagit Ben-Yaakov Hamasin terroristien lokakuussa Gazaan sieppaamien israelilaisten kuvien äärellä. Kuva Freija Özcan.

Hamasin lokakuinen hyökkäys oli Ben-Yaakovin mukaan pahin juutalaisiin kohdistunut joukkomurha natsi-Saksan holokaustin jälkeen – ja sen syyt olivat pohjimmiltaan samat. Hän viittaa tässä yhteydessä Hamasin peruskirjaan (1988), joka tähtää Israelin tuhoamiseen.

Kiitos, kun tuet luotettavaa journalismia!

Uuden tilaajan etu: Ensimmäinen kuukausi vain 1 €!

Innostutko ajankohtaisista aiheista ja laadukkaasta merkityksellisestä sisällöstä? Jos et ole vielä Kotimaan digitilaaja, nyt on loistava hetki tutustua mediaan ja aloittaa tilaus. Saat ensimmäisen kuukauden erikoishintaan vain 1 €, ja pääset syventymään kiinnostavaan sisältöömme välittömästi.

Erikoistarjous on voimassa vain rajoitetun ajan ja ainoastaan uusille asiakkaille.

Kuukauden tutustumisjakson jälkeen Kotimaan digitilaus jatkuu automaattisesti hintaan 9,90 €/kk, voit perua tilauksen koska tahansa ennen seuraavan laskutuskauden alkua.

Oletko jo tilaaja? Kirjaudu tästä

Edellinen artikkeliTällä Viikolla sattuvasti sanovat Timo Vihavainen, Pirjo Auvinen ja Matti Salomäki
Seuraava artikkeliEnkeleitä lapsesta lähtien nähnyt Lorna Byrne on hyvin erikoislaatuinen hengellinen kirjailija: ”Rakkaus voittaa kaiken. Tiedä aina, että Jumala ja enkelit ovat kanssasi”

Ei näytettäviä viestejä