Yhteistä matkaa

Joku sanoi: Minulla on hyvä ystävä! Toinen kysyi: Oletko asunut hänen kanssaan tai matkustanut? Siinä ovat ne kaksi ystävyyden mittaria parhaimmillaan. Asua yhdessäja viihtyä. Matkustaa riitautumatta toistamiseen. Minulla on ollut tällainen ystävä, rauha hänen muistolleen.

Kun näyttää siltä, että elämä muuttuu epävarmaksi, emmekä tiedä tulevaisuutta. Emme tiedä miten kauan saamme pitää läheisemme, koitetaan ystävät elää laatuelämää keskenämme. Saatamme joutua luopumaan läheisestä ihmisestä yllättäen, käytäntö on sen osoittanut. Aamulla täynnä elämää lähtee ihminen hoitamaan asioitaan ja se hauras elämä voi olla mennyttä iltaan mennessä. Sanotaan ystävät toisillemme hyviä sanoja niin kauan, kun korvat kuulevat ja silmät näkevät.

Lauluja Jeesuksesta 59:2.
Kannetaan toistemme taakkoja, rukoillaan yhdessä.
Siinä on voimaa, siinä on voimaa, Siinä on paljon voimaa.

Kirjoittaja

Lauri Lahtinen

Olen eläkkeellä sotilasammatista. Vanhemmiten ovat hengelliset asiat tulleet tärkeiksi. Olen tuottanut päivänsanakirjan: Muruja Herran pöydästä. Agape-kodin pastorina tuotan joka torstai klo 12.00 noin puolentunnin live-lähetyksen, kun kokoontuminen ei nyyt onnistu kasvotusten.... Olen värkännyt tuubisivun ja siellä julkaisen viime vuosituhannen lopulta juttuja, kun Inkerin kirkon yhteydessä toimittiin. @laurillahtinen

Kirjoittajan viimeisimmät blogit

Kirjoittajan luetuimmat blogit

Kirjoittajan kommentoiduimmat blogit