Vuosikalenteri - Lähimmäisen rakkaaus

Ensiksi haluan antaa sydämellisen arvostuksen Kotimaa24 vastuuhenkilöille ihmisten tasa-arvoisuudesta.

Tosiaan. Vuosikalenteri on tällä hetkellä luteriaalisen kirkon kalenteri. Siinä ei ole mitään lähimmäisen rakkauden elementtiä kaikille ihmisille. Mi kaikki ihmiset olemme syntyessämme tänne maailmaan samanarvoisia. Tilanne tulee muuttumaan kun ihmisten ajattelukyky elämäntä ja olemassaolostaan kasvaa. Se tapahtuu muutamien vuosien kuluttua ja silloin vähemmistö ei ole valtio valtiossa.

Tosiaan. Arvostamani Helsingin Sanomat ei julkaise rehellisiä ja realistisia käsityksiä jos ne eroavat kirkon opista.

Vuosikalenterin pitää antaa samanlainen ihmisarvostus meille kaikille ihmisille vaikka Jeesuksen sanomankin mukaisesti. Se on Korkeimman tahto !

Kirjoittaja

Reino Suni

Uskon rehelliseen ja realistiseen Jeesuksen sanomaan. Kirjoitin kirjan " Kristinuskon kirja " 2010, josta käsitykseni ovat huomattavasti tarkentuneet perustan ollessa sama. Minusta saatietoa Googlesta haulla " Reino Suni ", josta osoite muuttunut ja yritykseni lopetettu. Koulutukseltani Ekonomi ja minua voi lähestyä e-mailin kymp.net kautta. Elämäni hallinnassani aktiivisen liikuntaharrastuksen myötä mutta yksinelo ei sovi minun mentaliteettiin etenkään kun lapset perheineen asuvat muualla.

Kirjoittajan viimeisimmät blogit

Kirjoittajan luetuimmat blogit

Kirjoittajan kommentoiduimmat blogit