Viikonlopun mietelause

Elämä on lyhyt, joten käytä mahdollisimman suuri osa siitä internetin keskustelupalstoilla pohdiskellen sitä, onko homoseksi Jumalalle kauhistus.

4 kommenttia

 • Mikko Suni sanoo:

  Totta on Jusu, että elämä on lyhyt.

  Tuskin kukaan kristitty täällä itsekseen pohdiskelee, onko homoseksi syntiä vai ei. Raamattu ilmoittaa asian selkeästi.

  Ehkä kuitenkin kristityt haluavat yrittää vaikuttaa ihmisten käyttäytymiseen ja ohjata erehtyneitä.

  Hyvää viikonloppua.

  Ilmoita asiaton kommentti
 • J Ketomäki sanoo:

  ”Jusu Vihervaara”, kirjoitan tähän kun viimeiseen blogiisi ei voi.

  Poistut paikalta ikään kuin marttyyrina. Muista en tiedä, mutta minä ainakin olen kyllästynyt lukemaan loputonta sateenkaaripropagandaasi. Luulisi, että ihmisellä on muutakin ajateltavaa kuin oma seksuaalisuutensa.

  Olet kirjoittanut toki muutakin. ”Eksegeettiset” kirjoituksesi ovat selvästi suoraa lainausta joidenkin toisten teksteistä. Vaikka en olekaan teologi, toki huomaan, että kyse on sellaisista tutkijoista, jotka ovat etukäteen päättäneet lopputuloksen ja sitten kirjoittaneet sen mukaan. Hyvä tapa ja tekijänoikeudet vaativat, että lähde mainitaan tai ainakin kerrotaan, keiden tekstien pohjalta kirjoitetaan.

  Juristina olen lukenut mielenkiinnolla laintulkintojasi. Niissä on melkein järjestään aina joku valuvika. Ensin lähdetään hyvin liikkeelle, mutta sitten harhaudutaan. En väitä, että olisin lakiasioisssa aina oikeassa, mutta huomaan heti, jos kirjoitus lähtee menemään pieleen.

  Emme varmaan ikinä saa selville, oletko oikea lukija vai toimituksen käyttämä nimimerkki. Itse epäilen jälkimmäistä, koska sateenkaariagendasi on aivan sama kuin toimituksen. Toimitus yritti pitkään harhauttaa lukjoita väittämällä. että kirjoitat omalla nimelläsi.

  Juhani Ketomäki

  Ilmoita asiaton kommentti
 • Kirjoittaja

  Jusu Vihervaara

  Kirjoittaja on insinööri, sateenkaariaktivisti ja ajattelija. Hän kirjoitti nimellä Jusu Vihervaara Kotimaa24 ylläpidon luvalla.

  Kirjoittajan viimeisimmät blogit