Viha valkoisia kristittyjä kohtaan

Viha Kristillisyyttä kohtaan tulee aina valheen voimalla ja se kytkeytyy ns. hyvän puolustamisen kaapuun.

Viime aikoina maailman politiikassa olleet USA vaalit oli yksi valheen näyttämö , jossa seuraajat katselivat ottelua Trump-Biden , jonka kulissien taakse ei haluttu katsojien näkevän.

Voi sanoa että Marxilainen peto on noussut taas villitsemään kansaa kohteena kristillisyys. Yksi juonne on BLM- järjestö, jonka 3 tummaa feministinaista perusti 2013, mutta eivät saaneet 7 vuoden aikana mitään suurta aikaiseksi,kunnes tumma rikollinen George Floyd kuoli pidätystilanteessä ja kansa tulkitsi poliisit rasisteiksi ja alkoi kulovalkean tavoin aina Suomenkin mediaan leviämään ” valkoisen kristityn” julmuus,kunnes selvisi, että vaikeasti pidätettävään rikolliseen käytettiin äärimmäisiä keinoja ja kuitenkin julman pidätyksen kuolinsyytutkimukset osoittivat Floydin sydänsairauden ja koronan kuolinsyyksi. Siitä alkoi viha USA ssa joka oli ase Trumppia vastaan.Vasemmistoradikaali Antifa riehui pitkin maata, kauppoja ryöstettiin,autoja poltettiin,Raamattuja julkisesti poltettiin ja mm. Seattlessa jossa Antifan vasemmistolainen terroristijärjästö miehitti kokonaisen kaupungin osan ja julisti sinne Capitol Hill autonomisen alueen, kaikkea julkista rukoustoimintaa häirittiin ja autonomia aluetta vartioivat laittomat  ” miliisit” konepistoolein ja ottivat suojelurahaa asukkailta.Seattlen suojelija vasemmistokaupungin valtuutettu Kshama Sawan katsoi läpisormien terroristien BLM:n ja Antifaa ,jotka kannustivat kannattajia ostamaan mahdollisimman monta asetta päästäkseen eroon paikallisesta poliisista. Kiistattomasti kävi ilmi , että värillinen oikeusliike oli vain naamio äärivasemmiston toiminnalle ja kohteena valkoiset kristityt.Portlandissa poliisitalon edessä äärivasemmisto poltti raamatun ja pyrkivät valloittamaan poliisitalon, eikä BLM historiassa tämä ollut ainut kerta.Tämä liikehdintä, joka on levinnyt myös Eurooppaan mm. Englannissa on kahdesti töhritty Winston Churchillin patsas ja kirjoitettu mm.Normandian vuosipäivänä ” Churchill oli rasisti”.Lincolnin patsas häväistiin USA:ssa ja kaikki on kohdistunut kristillisyyttä kohtaan.Tämä Antifa liikehdintä on Suomessakin nousussa,joka naamioituu hyvien asioiden alle.Turun juutalaisen synogoogan rabbi sanoi joku vuosi että äärivasemmistolainen häirintää synogaa kohtaan on isointa, sitten Islamilainen ja sitten äärioikeisto, vaikka media näkee natseja joka puolella.Sen verran Suomeenkin on rantautunut ” totuutta” , että opetusministerimme poisti läppärin kannesta Antifa- tarran. Ranskan ,Belgian patsaiden töhrimisten takana on aivan sama ajatus,henkilöt on valittu kristillisen maailmankuvan mukaan ja töhrimisten ajoitukset suunniteltu niille päiville , jotka ovat merkittäviä kristilliselle  yhteiskunnalliselle vapaudelle.

Onneksi meillä ainakin yksi kirja , johon voimme luottaa ja josta löytyy totuus, joka johdattaa iloon,rauhaan,vapauteen ja kerran sinne missä rakkaus vallitsee.

 1. Äkkiäpäs muutin mielesi, kun ensin sanoit että blogi on tuulesta temmattu ja nyt et tiedä asiasta mitään.
  Jos ei väittely ole hyvästä, jos menee ihon alle, en kiistä etteikö tyylini kirjoittaa herätä vastareaktioita .Jumala ei katsele meitä ihonvärin mukaan.
  Ihanteita on lopulta vain yksi , että pääsen kerran iankaikkisen Jumalan taivaaseen,kuten läheiseni,mutta me kaikki joudumme vaeltamaan syntisinä ja epäonnistumme(myös kirjoituksissamme) monissa asioissa ja sen huomaa parhaiten kun on lähimmäisten kanssa tekemisissä,mutta Jumala on luvannut armoa ja anteeksiantamusta ,joka Häneen turvaa. Hänellä on edeltäpäin tehty tie meillä ja saadaan rukoilla että Hän johdattaa ja kaikki mikä painaa tuoda Hänelle. Siunausta Karin sinun ja kaikkien muidenkin kommentoijien viikonloppuun!
  Hyvää adventin odotuksen aikaa kaikille lukijoille!

 2. Martti Pentti kirjoittaa,
  Blogisi edustaa vakavaa ajallemme tyypillistä eksytystä. Ryhdytään vääristeltyjen uutisten avulla viskomaan kakkaa asiat toisin näkevien niskaan. Kun siitä osa kimpoaakin takaisn tahrimaan omaa julkisivua, aloitetaan valitus ‘asiattomasta kakkamyrskystä.

  1.Eksytys tapahtuu aina valheen kautta.
  2. Blogi toinen toisen kuvan tapahtumista, joita kaikki mediat eivät esim.Suomeen tuoneet ja sen vastustaminen , että kertoo tapahtumista myös taustoja on Martti sinun mielestä väärin ja olet hyvin selvästi ilmaissut, että haluat rajoittaa tälläistä ilmaisuvapautta, joka minusta kertoo enemmän totalitarismista, kuin demokratiasta.
  3.Väitteesi , että uutiset ei ole totta tai on vääristeltyjä, niin sinulla on vapaus ja oikeus tuoda kantasi ja totuutesi esille ja mielestäni on älyllisesti epärehellistä väittää ja olla eri mieltä jos ei ole perusteita.Täällä palstoilla on jo nähty että väitetään vastaan eikä vastata kun kysytään perusteita ja arvostan Karia, joka väitti vastaan ja lopulta myönsi ettei tiedä mitään asiasta. Ja kysyn nyt Martti , että anna jotain vasta- argumenttia uutisille ja siihen liittyviin tapahtumiin , joita blogissa tuon esille?
  Tiedän , että en saa vastauksia !
  4. Syyllistäminen?
  Sinua ei siis kiinnosta ,kuka tekee mitä ja mistä lähtökohdista, mistä aatteesta,millä pyrkimyksillä?
  Kautta historian ihmiset ovat olleet mukana aatteissa, jotka ovat vieneet ihmiskuntaa tuhoon ja sotiin. Raamattu kertoo eksytyksistä ja jotka ovat monella rintamalla jo nyt. Saatana haluaa rikkoa kaiken kristillisyyden ,lapsen elämän,osa niistäkin tapetaan ennen syntymää,nuorten elämän, avioliitot, seurakunnat ja nämä edelliset ovat niitä Jumalan tarkoittamia suojapaikkoja , joissa ihmiselle voisi kasvaa kristityn itsetunto,identtiteetti, joka on Kristuksen tuntemisessa.
  ”Viskomaan kakkaa” kirjoitit Martti , oletko miettinyt sisäisesti,miksi se herättää noin voimakkaita tuntemuksia?
  Nehän tapahtumat on uutisia, ei ne muuksi muutu ,ei kristitty ole missään oikeisto, vasemmisto junassa, mutta en aio olla itselleni epärehellinen siitä mitä koen ,luen tai nään ja pyrin olemaan mielestäni objektiivinen tarkatessa maailmanmenoa, en omista minkään puolueen kirjaa ja luulen että teksti kirvoitti juuri sen takia kun asia koskettaa sivuten politiikkaa , vaikka minun havaintoni keskittyy niihin voimiin mitkä on vastaan kristillisyyttä.

  • ”Sinua ei siis kiinnosta, kuka tekee mitä ja mistä lähtökohdista, mistä aatteesta, millä pyrkimyksillä?” Minua ei kiinnosta, mitä lähtökohtia, aatteita ja pyrkimyksiä kukin näkee epäoikeudenmukaisuuden aiheuttamissa spontaaneissa mielenilmauksissa. Kun poliisi tukehduttaa aseettoman miehen hengiltä ja tapauksesta kuvattu video julkaistaan, on luonnollista, että terveen arvomaailman ja tunteet omaavat ihmiset tuohtuvat ja nousevat vastustamaan moista julmutta. Vain sydämettömät rupevat etsimään mieltään osoittavien taustalta järjestäytynyttä aatteellista toimintaa.

  • ”Saatana haluaa rikkoa kaiken kristillisyyden ,lapsen elämän,osa niistäkin tapetaan ennen syntymää,”

   Myös Jumala tappoi hirmuisen paljon lapsia kohtuihin ennen niiden syntymää…

  • En sanonut, että kaikki luonnolliset tavat vastustaa pahuutta ovat kristillisä. Pahuutta vastaan toimivien syyttäminen on varmasti epäkristillistä.

 3. Martti , tuntuu että ajattelet tarkoituksenhakuisesti, kirjoitin ”julman pidätyksen” ,kuten media kaikkialla sen esitti ja siitä lähti leviämään BLM liike ,myös maailmalle ,eikö näin?
  Ja mielenosoituksiin yhtyi Antifa liike ja kuvatut tapahtumat ovat uutisia, kärryillä?
  Tulkintani uutisista , että viha kohdistuu kristillisyyttä kohtaan,kun Raamattuja poltetaan ,häiriköidään rukouksia,töhritään patsaita, joiden takana on henkilöitä jotka ovat taistelleet kristillisisten arvojen ja vapaan yhteiskunnan puolesta, niin juuri merkkipäivät (esim. Englannissa) oli valittu töhrimispäiviksi,mitä tästä Martti pitäisi ajatella?
  Sen olet selvästi viestittänyt , että tätä ei olisi saanut tuoda julki ja jopa epäkristillistä. Ilmeisesti tapettujen kristittyjen kertominenkin on epäkristillistä ja varmaan myös Päivi Räsänenkin on syytettynä vain ja vain syystä
  Maailmalla päivittäin poltetaan Raamattuja, Islamilaisissa maissa ja kommunistisissa maissa.
  Minä en tuomitse, vaan raamatun polttajat ovat tuomineet, Usa:n uusi parlamentti on luvannut tuomita lapsia ennen syntymää ja Biden on televisiolähetyksessä sanonut , että 8- vuotias voi päättää sukupuolesta ja käytännössä vanhemmat ei voi tähän puuttua eli 8- vuotias tuomitaan kun hänet leikellään pysyvästi pilalle ja paluuta ei ole.
  Eurooppalainen kirurgi, joka on tehnyt paljon sukupuolenvaihdos leikkauksia, niin monia tulee takaisin ja haluaisi alkuperäisen sukupuolen ,mutta ei ole enää mahdollista.

  • Jos afrikkalaiset tappavat satoja viattomia kyläläisiä Etiopiassa.

   Tai kun afrikkalaiset tappavat satoja kristityitä Etiopiassa. Niin eipä löydy sille paheksujaa.

   Yhdysvalloisakin afrikkalaiset tekevät paljon henkirikoksia. Eipä BLM paheksu niitä.

  • ”Tulkitsen uutisista, että viha kohdistuu kristillisyyttä kohtaan, kun Raamattuja poltetaan, häiriköidään rukouksia ja töhritään patsaita, joiden takana on henkilöitä jotka ovat taistelleet kristillisisten arvojen ja vapaan yhteiskunnan puolesta. Juuri merkkipäivät (esim. Englannissa) oli valittu töhrimispäiviksi. Mitä tästä, Martti, pitäisi ajatella?” Ainakin minä näen tästä, että kristillisyyden ja raamatullisuuden nimissä on jo pitkään puolustettu arvoja, jotka lähemmin tarkasteltuina ovat räkeästi kristillisyyttä vastaan. Niinpä Raamatustakin on tullut valitettavasti joillekin poltettava sorron symboli. Englannissa heitettiin jokeen orjakauppias Edward Colstonin patsas. Hän sopinee esimerkiksi.

 4. Martti, ” minä näen tästä”… eihän kysymys ollut kuin BLM ja Antifa liikkeen tekemisistä blogissani, et halua sitä kommentoida oliko se oikein? Ensin sanot, että blogi edustaa väkevää eksytystä, sitten yrität uutisesta ottaa argumentin,kun tapaus Floyd oli vaikutin BLM liikkeen mielenosoituksiin, johon yhtyi äärivasemmisto.Floydin julma pidätys,jossa 5 poliisia ei saanut Floydia rauhalliseksi ,käytti kuristamista ja julmia otteita ja ennen kuolinsyyn julistamista liike levisi pitkin maailmaa ja sai syyn ”poliisi tappoi mustan”,kuitenkin kuolinsyy oli toinen ja ei tämä uutinen ole mielipide. Nyt käännät puheen raamatullisuuden ja kristillisyyden nimissä tekemiin rikoksiin.
  Haluat nyt muuttaa aiheen toiseksi !
  Onko patsaan oikeutus olla Englannissa aukiolla – en tiedä? En tunne orjakauppiaaksi mainittua ihmistä.
  Onko oikein heittää patsas luvatta jokeen, voi jokainen miettiä pitääkö demokratian vai anarkian pelisäännöillä edetä, kuin Seattlessä, että asein vallataan kaupunginosa ja julistetaan autonomia alueeksi(Capitol Hill).Onko tämä oikeutettua? Onko tästä kertominen eksytystä?
  Se että patsaan tilalle laitetaan anarkisti mielenosoittajan patsas ” käsi nyrkissä” symbolisoimassa aatetta,sillä vain sirppi ja vasara puuttuu täydellisestä kommunismista.
  Ei Martti läheskään kaikki tummaihoiset kannata BLM liikettä ja sen aatteellista sanomaa,joka usein yhdistyy siihen.

  • ”Martti, läheskään kaikki tummaihoiset eivät kannata BLM-liikettä ja sen aatteellista sanomaa.” Läheskään kaikki BLM-liikkeessä mukana olevat eivät liitä siihen mitään ’aatteellista sanomaa’.

 5. Niin katsotaanko liikkeen sanoma johtohenkilöiden mukaan vai jonkun mielenosoittajan mukana olleen mukaan, oli sitten liikkeen otsikko mikä hyvänsä.
  Liikkeessä on selvästi terrorismin kaltaisia pyrkimyksiä, jotka ovat kiistatta linkittyneet äärivasemmistoon.
  Liikkeen johtohahmoista Hawk Newsome (24.6.2020 fox uutislähetyshaastattelu)

  : ”Mikäli tämä maa ei anna meille, mitä me haluamme, silloin tulemme polttamaan koko tämän järjestelmän maan tasalle ja korvaamaan sen.”

  Poliisien tappajista tehty sankareita ja virkavalta ja poliisit ovat olleet huolissaan tästä liikehdinnästä, kauppojen ryöstelyt jne. Se , että yksi liike avoimesti julistaa anarkian olevan oikein ja jossa on mukana terrorismista syytettyjä ei todellakaan ole sitä mitä Martin Luther Kingin aikaan oli vapaustaistelu orjuutta vastaan, joka pohjasi kristillisiin arvoihin eikä väkivaltaan. On aina ollut mielenosoituksia pitkin maailmaa ja osoitettu mieltä, mutta historian saatossa on myös näkyvissä ne suuntaukset, jotka tuottavat tuhoa ja niistä löytyy VAIN muutama ideologinen ajattelu joiden takana on ihmisarvon alentaminen ja lupa tappaa.
  Valkoisem talon edessä vaalipäivänä oli vahvistettu joukko poliisivoimia ,kun pelättiin tapahtuvaksi jotain pahaa ja pelkoa ei aiheuttaneet maanviljelijät olivat sitten minkä värisiä iholtaan tahansa tai liikkeen omistajat eivät pelänneet ryöstelyjä niiltä tahoilta jotka kannattavat pienyrittäjiä vaan anarkisteja.
  Kuten Suomessakin monet anarkistiset mielenosoitukset eivät kokoa kansallisen Kokoomuksen,kepun tai persujen kannattajia miksi?(tai ainakaan sen jälkeen kun tietää agendan)
  Jos asia olisi vain tummaihoisten sortoa vastustaminen, koska sehän pitäisi olla jokaiselle päivänselvä asia , että kaikilla ihmisillä on sama ihmisarvo oli kuka tahansa.

  • ”Suomessakaan monet anarkistiset mielenosoitukset eivät kokoa kansallisen Kokoomuksen, Kepun tai persujen kannattajia.” Mieltä osoittavat anarkistit ovat tietääkseni kohdanneet useinkin paikalle kokoontuneiden kansallismielisten hyökkäyksiä.

 6. Niin se ei kristitylle varmaan ole vaikeaa pysyä pois.
  Historia kuitenkin osoittaa , että ihmisiä harhautuu näihin. Äärioikeistolainen terrori ja natsismi on helppo tunnistaa ,koska iskulauseet ovat pahimmillaan ihmisarvoa halventavia ja tunnukset myös kertoo ja lisäksi media on kärkkäämpi tuomaan esille niiden tekemiset. Sitävastoin äärivasemmisto terrori on useimmin kaapun alla ja liittoutuu kommunistiaatteen kannattajien , maahanmuuttajien ja seksuaalivähemmistöjen mielenosoituksiin(kuten Saksassa on käynyt) ja tämähän ei tarkoita sitä että seksuaalivähemmistöt tai maahanmuuttajien mielenosoitukset olisi pääsääntöisesti kommunismin väkivallan lietsontaa,mutta ainakin Antifa viihtyy näissä pippaloissa. Tunnukset ovat hyviä tarkoittavia lähtökohtaisesti ,kuitenkin niissä usein vivahtaa erään suuren ideologian vapaus,veljeys tasa-arvo.Kuten myös Ranskan vallankumouksen aikaan ja giljotiinin terä ei kuivunut verestä .
  EU :ssakin on herätty viimeinen äärivasemmistoterroriin ja muistaakseni kesällä (tai keväällä) siellä keskusteltiin Antifan luokittelemisesta terroristijärjestöön,koska Keski-Euroopassa nämä ryhmittymät ovat mielenosoituksissa kai lähinnä rikkoneet paikkoja ja estäneet tilaisuuksia, konsertteja, jos heidän mielestään esiintyjä edustaa oikeistolaista ajattelua.
  USA on siinä mielessä tärkeä silmäterä , koska lähes kaikki rantautuu tänne jossain vaiheessa.Billy Graham kävi 1980 luvulla Suomessa ja kertoi kouluampumisista jenkeissä ja sanoi ne tulevat myös Suomeen. Antifan toiminta USA:ssa on suoraa terroria ja väkivaltaa ja Joe Bidenin on pakko ottaa politiikassa huomioon kommunistit, koska he ovat yksituumaisesti äänestäneet Bidenia ja toivottovasti ei leviä Suomeen ja varmaan Suomen laita vasenkin on niin siivottu, kun 2 politiikkoa on heti pyydetty eroamaan kun ovat tappouhkauksia somessa levittäneet. Laidat myös ruokkii toisiaan. En henkilökohtaisesti usko kuin kristilliseen demokratiaan ,jotta maassa voisi rauha säilyä. Arvoton liberaalidemokratia on heikko vastustamaan mitään uhkia ja lopulta se sallii kaiken muun paitsi ei kristillisyyttä , joka kertoo ihmiselle syntisyyden Jumalan edessä .

  • Mihin pyrit näillä vuodatuksillasi, Samuel Pihkala? Voin uumoilla jonkinlasia poliittisia päämääriä, mutta niiden hahmottaminen sen täsmällisemmin kuin selvän oikeistolaisiksi on toistaiseksi vaikeaa. Kristillisyyden kanssa en näe mitään todellisia yhteyksiä, vaikka siihen suuntaan jatkuvasti viittaatkin.

 7. Blogi teksti kertoi niistä voimista , jotka ovat selvästi kristillisyyttä vastaan!
  Etkö näe Martti Pentti tässä ajassa kristillisyyden vainoamista , kun elämämme ajassa, jossa on enemmän vainottuja kristittyjä kuin koskaan , joka kasvaa miljoonalla,joka vuosi ja heitä ei myöskään vain vainota vaan kidutetaan ja tapetaan.
  Voit tästä tietysti ummistaa silmäsi,mutta sen vaikutukset vaikuttaa lopulta myös länsimaiseen yhteiskuntaan.
  Politiikka on sidoksissa vainoamiseen,kun sillä on ideologisia päämääriä, jotka kohdistuu jotakin vastaan ja halutaan loukata ihmisoikeutta,toisen omaisuutta tai henkeä .Se , että kansakunnissa ollaan eri mieltä, kuuluu mielipidevapauteen ja ihmisoikeuteen,mutta jos sitä halutaan pakottaa muille ihmisille väkivalloin niin se sotii vastaan kristillistä käsitystä ihmisarvoista. Kaikki muutos pyrkimykset alkaa mielenilmaisuilla, joka on myös ihmisoikeus,mutta kun siihen tulee mukaan laittomuus ja väkivalta ja joka toistuu ja väkivallan kannattajilla on viesti , niin kyllä siinä on joku ideologinen viesti , oli se sitten ns. äärioikeistolainen tai äärivasemmistolainen tai joku ns. sosiaalidarwinistinen ihmiskäsitys.En nyt tarkoita , että jos jotkut luonnonsuojelijat marssii, että siinä olis välttämättä joku poliittinen ideologia ja vaikka olisikin , niin se on ihan laillista.
  Ei vaan historian valossa näytä siltä , että ihminen olisi keksinyt kovinkaan monia ideologioita , joiden kautta ihmiskunta saa tuhoa ja motiivit on nähtävissä ajan saatossa.

  ” Se mikä vielä pidättää”