Viha valkoisia kristittyjä kohtaan

Viha Kristillisyyttä kohtaan tulee aina valheen voimalla ja se kytkeytyy ns. hyvän puolustamisen kaapuun.

Viime aikoina maailman politiikassa olleet USA vaalit oli yksi valheen näyttämö , jossa seuraajat katselivat ottelua Trump-Biden , jonka kulissien taakse ei haluttu katsojien näkevän.

Voi sanoa että Marxilainen peto on noussut taas villitsemään kansaa kohteena kristillisyys. Yksi juonne on BLM- järjestö, jonka 3 tummaa feministinaista perusti 2013, mutta eivät saaneet 7 vuoden aikana mitään suurta aikaiseksi,kunnes tumma rikollinen George Floyd kuoli pidätystilanteessä ja kansa tulkitsi poliisit rasisteiksi ja alkoi kulovalkean tavoin aina Suomenkin mediaan leviämään " valkoisen kristityn" julmuus,kunnes selvisi, että vaikeasti pidätettävään rikolliseen käytettiin äärimmäisiä keinoja ja kuitenkin julman pidätyksen kuolinsyytutkimukset osoittivat Floydin sydänsairauden ja koronan kuolinsyyksi. Siitä alkoi viha USA ssa joka oli ase Trumppia vastaan.Vasemmistoradikaali Antifa riehui pitkin maata, kauppoja ryöstettiin,autoja poltettiin,Raamattuja julkisesti poltettiin ja mm. Seattlessa jossa Antifan vasemmistolainen terroristijärjästö miehitti kokonaisen kaupungin osan ja julisti sinne Capitol Hill autonomisen alueen, kaikkea julkista rukoustoimintaa häirittiin ja autonomia aluetta vartioivat laittomat  " miliisit" konepistoolein ja ottivat suojelurahaa asukkailta.Seattlen suojelija vasemmistokaupungin valtuutettu Kshama Sawan katsoi läpisormien terroristien BLM:n ja Antifaa ,jotka kannustivat kannattajia ostamaan mahdollisimman monta asetta päästäkseen eroon paikallisesta poliisista. Kiistattomasti kävi ilmi , että värillinen oikeusliike oli vain naamio äärivasemmiston toiminnalle ja kohteena valkoiset kristityt.Portlandissa poliisitalon edessä äärivasemmisto poltti raamatun ja pyrkivät valloittamaan poliisitalon, eikä BLM historiassa tämä ollut ainut kerta.Tämä liikehdintä, joka on levinnyt myös Eurooppaan mm. Englannissa on kahdesti töhritty Winston Churchillin patsas ja kirjoitettu mm.Normandian vuosipäivänä " Churchill oli rasisti".Lincolnin patsas häväistiin USA:ssa ja kaikki on kohdistunut kristillisyyttä kohtaan.Tämä Antifa liikehdintä on Suomessakin nousussa,joka naamioituu hyvien asioiden alle.Turun juutalaisen synogoogan rabbi sanoi joku vuosi että äärivasemmistolainen häirintää synogaa kohtaan on isointa, sitten Islamilainen ja sitten äärioikeisto, vaikka media näkee natseja joka puolella.Sen verran Suomeenkin on rantautunut " totuutta" , että opetusministerimme poisti läppärin kannesta Antifa- tarran. Ranskan ,Belgian patsaiden töhrimisten takana on aivan sama ajatus,henkilöt on valittu kristillisen maailmankuvan mukaan ja töhrimisten ajoitukset suunniteltu niille päiville , jotka ovat merkittäviä kristilliselle  yhteiskunnalliselle vapaudelle.

Onneksi meillä ainakin yksi kirja , johon voimme luottaa ja josta löytyy totuus, joka johdattaa iloon,rauhaan,vapauteen ja kerran sinne missä rakkaus vallitsee.

55 kommenttia

 • Samuel Pihkala sanoo:

  Lisäyksenä Martille tuosta poliittisesta suuntautumisesta,en ajattele asioita kristittynä vasemmisto- oikeisto akselilla , vaan kristillisyyden kautta, oli se mikä puolue tahansa.

  Ilmoita asiaton kommentti
  • Martti Pentti sanoo:

   Näytät kuitenkin liittävän vasemmistolaisuuden kristinuskon vastustamiseen ja yleensäkin uskonnonvastaisuuteen. Tulkinta on jokseenkin väärä jopa 1918 tapahtumia ajatellen. Kirkko koettiin tuolloin syystäkin valkoiseksi, muta ei Kristus.

   Ilmoita asiaton kommentti
 • Samuel Pihkala sanoo:

  Ei tulkintani mielestäni ole väärä koskien Antifaa tai blogissa kerrottuja tapahtumia. Suomen surullinen sota , joka oli poliittinen ja jossa molemmat tekivät julmuuksia, josta voidaan kysyä oliko valkoiset kristillisyyden puolella,jonka puolella papit ja kirkko oli? Olen tulkinnut sen sodan niin , että punaisten synti oli väkivalloin yrittää ottaa maanjohto käsiin, jossa oli tietysti taustana köyhyys ja kurjuus ja aate että Venäjän vallan alla olisi paremmin.Kun taas valkoisten synti väkivaltaiset teloitukset,syytökset maanpetturuudesta ja ajatuksena isänmaan puolustaminen ja sen lisäksi valkoisten vankileirillä kuoli paljon punaisia liian vähäisellä ruualla vankioloissa. Tämä sota on häpeällinen ja vieläkin haavat osittain. Ajattelen että oikeiston tehtävä olisi politiikassa hoitaa taloutta(markkinatalous) ja vasemmiston tehtävä puolustaa heikkojen ja vähävaraisten etuja .

  Ilmoita asiaton kommentti
  • Martti Pentti sanoo:

   ”Ajattelen että oikeiston tehtävä olisi politiikassa hoitaa taloutta (markkinatalous) ja vasemmiston tehtävä puolustaa heikkojen ja vähävaraisten etuja .” Miltä heikkojen ja vähävaraisten etuja pitäisi puolustaa? Eikö markkinatalouden vaikutuksilta? Kummalla puolella kirkon tulisi olla? Kummalla puolella kristityn ihmisen?

   Ilmoita asiaton kommentti
 • Samuel Pihkala sanoo:

  Ajattelen että markkinataloudessa on vaara, että raha jakautuu vain rikkaiden taskuihin ja unohtuu arvot , että yhteiskunnan tehtävä on pitää kaikista huolta ja jonkun pitää ääntä demokratiassa niistäkin,että kaikilla olisi perusturva Sehän ei tietysti toteudu koskaan täydellisesti. Kristitty on tietysti heikompien puolta pitämässä ja että lainsäädäntö ei ole Jumalan sanan vastaista, kun uskotaan että tuo kansakunnalle siunauksia. Demokratia on aina tasapainoilua, varsinkin monipuolue järjestelmässä kuten Suomessa

  Ilmoita asiaton kommentti
 • Samuel Pihkala sanoo:

  En halua kallistella puoluepoliittisesti, asiat ratkaisevat ja jos oikeisto tekee väärin se pitää pystyä sanomaan ja jos vasemmisto tekee väärin niin samoin. Haluan peilata asioita kristilliseltä näkökannalta .Meille kaikille on annettu viisautta nähdä mikä on Jumalan sanaa, Hänen tahtonsa vastaan ja mikä ei ja se pitäisi ohjata meidän käyttäytymistä yhteiskunnan ja lähimmäisten parhaaksi.

  Ilmoita asiaton kommentti
  • Martti Pentti sanoo:

   ”En halua kallistella puoluepoliittisesti.” Miksi sitten kirjoitit tämän blogin? Minusta se on ’puoluepoliittista kallistelua’ jos mikä.

   Ilmoita asiaton kommentti
 • Samuel Pihkala sanoo:

  En ,ymmärrä Martti sinua,en todellakaan!!!!! Miksi pitää maailmaa katsoa jonkun puoluepoliittisen ideologian läpi.Minulle on vieras ajatus , että politiikka olisi kristillisten arvojen yläpuolella. Jos ääri vasemmisto terrorisoi niin pitäisi olla hiljaa ja ilmeisesti äärioikeisto terrori pitäisi tuomita, eikö ne ole yhtä pahoja jos uhkaavat ihmisarvoa . Minkälainen on sinun kristillinen identiteetti, hyväksytkö kaiken vasemmistoaatteen sisällä ? Abortti? Ok? Homoliitot? Ok? Ihmisen sukupuolen vaihdokset? Ok Kristillisen kasvatuksen poistaminen, päiväkodeista,kouluista jne. ? Ok? Jos vastaat ok, niin sinulle on tärkeämpi vasemmistoaate kuin kristilliset arvot, mutta jos vastaat ei niin silloin olet eri mieltä vasemmistoaatteen kanssa.

  Ilmoita asiaton kommentti
  • Martti Pentti sanoo:

   Miksi niputat abortit, samansukupuolisten liitot, sukupuolenkorjaukset ja tunnustuksellisen uskontokasvatuksen poistamisen ’vasemmistoaatteen’ sisälle? Eikö se ole maailman katsomista puoluepolitiikan läpi? Kaikki terrori on väärin. Terrorin takana on fanaattisuus, myös fanaattinen kristinusko väkivaltaisine seurauksineen on väärin. ’Elämän kunnioittamisen’ puolustaminen veritekoja tehden on järjetöntä, mutta sellaista tapahtuu.

   Ilmoita asiaton kommentti
 • Samuel Pihkala sanoo:

  Sitähän se vasemmistopolitiikka ajaa, noita asioita.Voit katsoa kenen aloitteesta ne on pistetty alulle tai vaikkapa huumeiden vapauttaminen joka on agendalla. Kyllä minä haluan tietää kuka mitäkin ajaa ,oli sitten mikä puolue tahansa tai aate.

  Ilmoita asiaton kommentti
  • Martti Pentti sanoo:

   Joidenkin asioiden ’vapauttaminen’ on tarpeen, jotta ne saadaan lailliseen hallintaan. Tiukka kielto näet siirtää ne usein järjestäytyneen rikollisuuden toimialaksi.

   Ilmoita asiaton kommentti
  • Martti Pentti sanoo:

   ”Kyllä minä haluan tietää kuka mitäkin ajaa.” Kiinnostaako sinua, miten asioita ajetaan? Näyttää minusta siltä, että silloin, kun ajetaan mielestäsi ’kristillisiä arvoja’, keinoilla ei ole väliä.

   Ilmoita asiaton kommentti
 • Ari Pasanen sanoo:

  Näkikö Jeesus sen kaiken vääryyden joka maailmassa vallitsi?

  Miten Hän reakoi siihen, alkoiko ”taistelemaan” sitä vastaan?

  Ei, vaan kutsui ihmisiä seuraamaan itseään eli rakastamaan kaikkia, jopa kaikkein suurinta syntistäkin ja myös Hän osoitti rakkautta ristiinnaulitsijoitaan kohtaan rukoilemalla näiden puolesta.

  Siis mikä erotti jeesuksen ihmisistä, Hänellä oli Jumalan rakkaus itsessään, ihmisillä sitä ei luonnostaan ole ja siitä seuraa kaikki pahuus maan päällä, myös toisten tuomitseminen.

  Ilmoita asiaton kommentti
 • Samuel Pihkala sanoo:

  Kristitty kokee juuri noin kuten Ari kirjoitti ja kristityn vaikutin olla yhteiskunnallisissa elimissä ei ole minkään ideologian lipun alla vaan kristillisyyden ,kaikkien ihmisten parhaaksi , sen uskon mukaan että Jumalan tahto on parasta, jos se saa toteutua ihmisen elämässä, mutta se ei ole subjektiivista hyvän tuottamista vain jollekin omalle piirille vaan kaikille ihmisille.

  Ilmoita asiaton kommentti
 • Seija Rantanen sanoo:

  Kotimaa.fi ei sitten entiseen tapaan enää moderoi mitään. No huh-huh, mitä tavaraa tänne sitten tuleekaan.

  Kaipa Kotimaa kuitenkin on edelleen vastuussa niistä teksteistä, joita tällä alustalla julkaistaan?

  Mutta kaikki vaan menee läpi? Valkoinen ylivalta ja sen markkinoiminen tällä alustalla on sitten ihan o.k?

  Ilmoita asiaton kommentti
  • Samuel Pihkala sanoo:

   Täällä on tapana vääristellä asioita, jos tapahtumat tai asia ei mielytä .Kysymys ei Seija ole markkinoinnista, ei valkoisten ylivallasta, vaan yksinkertaisesti uutisista.Nämä asiat kun ei kaikkia mediataloja kiinnosta, sillä näkökulma pitäisi olla yleisen mielipiteen mukaisia.Jos kirjoittaa eri näkökulmista niin joko olet puolueellinen , tässä tapauksessa valkoinen , republikaani, sortaja tai epäillään uutisten paikkaansa pitävyyttä ja jos ei muuta niin blogi on huono. Seija , kommenttisi paljasti enemmän sinusta , kuin kokonainen blogiteksti minusta.

   Ilmoita asiaton kommentti