Valeuutiset

Mistä tunnistat valeuutisen?

Mikä vaikutus on meille valeuutisilla?

Totuus, mitä se on tänäpänä?

 

Kaikki julkaistut blogini:

Juhan blogit

Blogiarkisto

 

64 kommenttia

 • Ari Pasanen sanoo:

  Juha Heinilä toteat seuraavasti:””Itselläni usko himmeni parikymppisenä ja elämä täyttyi muilla asioilla. Lopullinen luopuminen oli lähellä””

  Toisaalla kirjoitat:””Kasteen armossa eläminen, on päivittäistä elämistä Kristuksen yhteydessä, uskovaisina.””

  Siis elitkö parikymppisenä päivittäisessä yhteydessä Kristukseen? Siis uskovaisena?

  Ilmoita asiaton kommentti
  • Juha Heinilä sanoo:

   Hyvä kysymys, kiitos Ari. Lihani olisi halunnut luopua, mutta Kristus piti kiinni tai muistutti itsestään aika ajoin. Ajattelen, että olin aika hukassa. Kirkossa kävin tosi harvakseen, mutta jotain kaipasin. Uskoin Kolmiyhteiseen Jumalaan, mutta pikkuhiljaa merkitys väheni. Kunnes Hyvä Paimen suostutteli matkaansa ja aloin näkemään asiat eri lailla. Onneksi pääsin juttelemaan pastori Harjuvaaran kanssa.

   Ilmoita asiaton kommentti
  • Pentti Korhonen sanoo:

   Tähän päivään asti olen luullut, että uskoon hurahtanut serkkuni Heikki on ainutlaatuinen tapaus. Ei ole, näitä vastaavia sananselittäjiä, uupumattomia tyhjänpuhujia näyttää olevan maailma väärällään. Mutta oma mielenkiintonsa on tietenkin lukea näitä ja ihmetellä ihmismielen omituisuuksia.

   Ilmoita asiaton kommentti
 • Kirjoittaja

  Juha Heinilä

  Olen IT-suunnittelija Vantaan Rajakylästä. Kuulun Pyhän Kolminaisuuden luterilaiseen seurakuntaan, joka on Suomen evankelisluterilaisen lähetyshiippakunnan Vantaan seurakunta. Luen mielelläni vanhoja hyviä luterilaisia kirjoja. Käsittelen blogissa kristityn elämää unohtamatta Raamattua ja Tunnustuskirjoja.

  Kirjoittajan luetuimmat blogit

  Kirjoittajan kommentoiduimmat blogit