Totuudelle riittää yksi

Totuudelle riittää yksi.

Kristittynä on todella saanut hämmästellä viime aikojen poliittista toimintaa! Ministerin uskonvakaumukseen ja tämän vakaumuksen julkituomiseen on rajusti puututtu. Näin kansakuntamme politiikot ovat taas kerran tuoneet julki oman ”uuspakanuutensa”. Huomaan siis edelleen: ”Ei muuta johtajaa,ei luojaa Kuin kansa kaikkivaltias”!
Siunattu päätös oli kuitenkin:Totuudelle riittää yksi. Amen.
Maailmassa on yksi asia,jolle ei kukaan voi mitään.Sitä ei voi kahlehtia,sitoa eikä hävittää.
Tämä asia on Jumalan sanan,Raamatun sanan absoluuttinen totuus.Monet ovat taistelleet tätä totuutta vastaan ja aina hävinneet.Näennäisesti totuus voi olla häviöllä,jos laskemme lukumääriä ja joukkoja tai seuraamme tilastoja. Mikä siis tässä k.o. tapahtumassa oli se Raamatun totuus?
Kuningas Daavidin suulla on lausuttu:”Sinun silmäsi (Jumala)näkivät minut jo idussani. Minun päiväni olivat määrätyt ja kirjoitetut kaikki sinun kirjaasi, ennenkuin ainoakaan niistä oli tullut.”Ps. 139:16
Kaikkivaltias Luoja, elämän ja kuoleman Herra valvoo sanansa toteutumista ihmiselämän alusta, hedelmöityksestä lähtien. Uskosta osattomalle Raamatun totuus ei avaudu. Entä lääkärin lausunto?
”Hedelmöityksen jälkeen ihmisen kehityksessä ei ole mitään ratkaisevaa käännekohtaa, jossa sikiön voitaisiin katsoa saavuttaneen ihmisyyden.” (Päivi Räsänen)
Tässä Forssan lehdessä on paljon käsitelty sisällissodan historiaa. Viimeksi on tullut esiin kuinka suuri määrä lapsia tapettiin sodan aikana! Todella murheellista. Murheellista on kun sama meno jatkuu tänäkin päivänä , eikä siitä saisi edes varoituksen sanaa julkituoda. Ministeri Soinilta haluttiin kieltää Jumalan tahdon,totuuden, julkituominen. Murheellistä, ”Isä,anna heille anteeksi, sillä he eivät tiedä (ymmärrä), mitä he tekevät”. Lk 23:34
Jukka Teininen
Forssa

5 kommenttia

 • Tuula Hölttä sanoo:

  Jukka Teininen :” Ministeri Soinilta haluttiin kieltää Jumalan tahdon,totuuden, julkituominen. Murheellistä, ”Isä,anna heille anteeksi, sillä he eivät tiedä (ymmärrä), mitä he tekevät”. Lk 23:34″

  On tunnustettava, että itse olen syyllistynyt samaan siinä vaiheessa, kun perussuomalaiset ja heidän viiteryhmänsä(kin) halusi luokitella puolueisiin sitoutumattoman johtaja-puolisoni laillisen harrastuksensa vuoksi saatananpalvojaksi ja osasyylliseksi mm. Anders Behring Breivikin tekemään massamurhaan.

  Pieni ”toivomus” on, että kerrotte esim. vailla inhimillistä tietoisuutta olevalle keskenmenoa ”harkitsevalle” sikiölle, että ei tekisi niin, koska YK:n yleismaailmallinen ihmisoikeuksien julistus alkaa sanoilla ”Kaikki ihmiset syntyvät…”

  Ilmoita asiaton kommentti
 • Juha Heinilä sanoo:

  Jukka, kiitos hyvästä kirjoituksesta. Vanhana hyvänä aikana, iso osa kansanedustajista oli uskovaisia. Kari Suomalaisen piirroksissa kokoomuslainen mies oli liperit kaulassa ja kypärä päässä. Tänäpänä kokoomus on täysin liberaali, keskusta on kovaa vauhtia menossa harhaan. Kristillisdemokraatit taitaa olla ainut konservatiivinen puolue Suomessa.

  Ilmoita asiaton kommentti
  • Tuula Hölttä sanoo:

   Juha Heinilä :”Kristillisdemokraatit taitaa olla ainut konservatiivinen puolue Suomessa.”

   Enpä tiedä. Olli Seppälän Jehovan todistajista kertovaan negatiiviseen artikkeliin postaamani kommenttini sensuroinnista päättelen, että ainoat konservatiivit Suomessa ovat todella puolueisiin ja kuppikuntiin sitoutumattomia, jotka kunnioittavat YK:ta ja kansainvälistä oikeutta ml. esim. tämä YK:n yleissopimus:

   ””Tämän yleissopimuksen sopimusvaltiot sitoutuvat kunnioittamaan vanhempain ja tarvittaessa laillisten holhoojain vapautta valita lapsilleen muitakin kuin julkisten viranomaisten perustamia kouluja, joiden opetussuunnitelmat ovat viranomaisten määräämää tai hyväksymää vähimmäistasoa, ja turvata lastensa uskonnollinen ja moraalinen kasvatus, joka on heidän omien vakaumustensa mukainen. (Taloudellisia, sosiaalisia ja sivistyksellisiä oikeuksia koskeva kansainvälinen yleissopimus, SopS 6/1976, 13 artikla, 3.)”

   Ilmoita asiaton kommentti
  • Tuula Hölttä sanoo:

   Tälle totuudelle tai ”tulkinnalle” riittää tässä vaiheessa todella yksi, joka jakoi sen ehtoollisen Piritan luostarissa 12.5.2007, jonka henk.koht. olen kokenut eniten koskettavaksi.

   Jos joku haluaa tietää, mitä menneiden vuosikymmenten aikana on ollut arkipäivien todellisuus, niin suosittelen tutustumista kirjaan ”Täällä Vatikaanin radio”. Kirjan on kirjoittanut läheiseksi tullut ehtoollisen jakanut katolisen kirkon Monsignore ja kirjan voi tilata osoitteesta https://verkkopuoti.svyl.fi/tuote/vello-salo-taalla-vatikaanin-radio/

   Ilmoita asiaton kommentti
  • Martti Pentti sanoo:

   ”Kari Suomalaisen piirroksissa kokoomuslainen mies oli liperit kaulassa ja kypärä päässä.” Tuo kuva symboloi koko puoluetta (Kansallinen kokoomus), ei ketään sen yksityistä jäsentä. Liperit tuskin kuvasivat uskoa vaan ulkoista kirkollisuutta. Kypärä viittasi vastaavasti armeijaan. Hahmon paksu vatsa kannattaa myös muistaa.

   Ilmoita asiaton kommentti
 • Kirjoittaja

  Jukka Teininen

  Saarnaaja (eläk.) Hengellinen työ Forssan Ev.lut. Srk Kirkkokuoro 1966 - 1978 Lähetyssihteeri 1975-1998 Forssan ev.lut. Srk oto Lähetystyön kannatusrenkaan ja Forssan Kristillisen Työväenyhdistyksen perustamiset 1996 Kirkon saarnalupa 1978-1995 .Piispa Kortekankaan peruutus 02.08.1995 Seppo Suokunnaksen ”tarpeettomuuslausunnon”avulla.(haamukirjoittaja) SLEY:n saarnalupa 1987 Seppo Suokunnaksen tekemä ”hyllytyspäätös” 08.05.1996 Taloudellinen tappio kirjoista 2.500 mk SRK-mestarin sijainen 1.8.1978-31.03.1985 Forssa ev.lut. Suomen Kristillisen Työväen liitto  oto saarnaaja 1979- Suomen Luterilainen Evankeliumiyhdistys piirisihteeri 1990-eläkkeelle 1.2.1995 - Concordia r.y yhdyshenkilö 1995- Luther-säätiön perustamisasiakirja säädekirja 27.10.1999 Perustajajäsen. Luther säätiö , toimintavaltuutettu 2001-? Kirkkovaltuuston jäsen 1979-1982 Seurakuntaneuvoston jäsen 1983-1986 , 1995-1998

  Kirjoittajan viimeisimmät blogit

  Kirjoittajan luetuimmat blogit

  Kirjoittajan kommentoiduimmat blogit