Tie ja tavoite

Lännen tie eli pääkaupungista Yaoundésta kohti Lännen maakuntaa Lännen tie eli pääkaupungista Yaoundésta kohti Lännen maakuntaa

Lännen tie oli nopea. Käytännössä sitä ajettiin joko on tai off -asennossa, siis joko niin lujaa kuin auto kulki tai sitten alettiin hiljentämään, kun puolentoista kilometrin päästä näytti että tiellä on jotain epäselvää.

Lähetystyössä näkymä auton ikkunasta oli yksi tavanomaisimpia evankeliointimatkoja tehtäessä. Piti päästä tavoitteeseensa. Tavoite on tärkeä matkalla.

Samaten julistuksessa pitää olla selkeä tavoite. Tavoitteeni oli uusien seurakuntien syntyminen. Niitä syntyi eri puolille eteläistä Kamerunia, kaikkiin merkittäviin suurkaupunkeihin.

Myös yksittäisen kristityn elämässä tavoitteellisuus on tarpeen. On hyvä tietää minne elämässään pyrkii, minkä asettaa tavoitteekseen.

Yksi vartijoistamme asetti itselleen kolme tavoitetta yhdelle vuodelle. Yksi niistä oli että hän hankkii polkupyörän. Se toteutui. Toinen oli että hän hankkii vaimon. Se toteutui. Kolmaskin toteutui. Raamattupiirissä hän sen sanoi, ja kaikki meni niin kuin hän oli sen suunnitellut.

Jeesus sanoo puheessaan, että hän on tie, totuus ja elämä.

Saamme kulkea Jeesus tiellä. Silloin suunta on selkeä. Olemme matkalla kohti taivasta.

Edellinen artikkeli
Seuraava artikkeli
Matias Roto
Matias Rotohttp://www.roto.nu
Eläkkeellä oleva rovasti. Entinen Kamerunin lähetti. Sotainvalidien veljespappi Kanta-Hämeessä. Vuoden somerolainen 2012. Kepun Varsinais-Suomen piirin kirkollisasiain toimikunnan puheenjohtaja. Puoliso prinsessa Colette on Someron seurakunnan kirkkovaltuutettu. Fb Tauno Matias Roto Puh 040 - 356 06 25