Tervehdys korona-tilanteen johdosta 17.3.2020 Anno Domini

https://www.facebook.com/toivo.loikkanen/posts/10214053455604639?notif_id=1584433731224638&notif_t=feedback_reaction_generic&ref=notif

5 kommenttia

 • Reino Suni sanoo:

  Nyt on täysin realistinen aikka kirkon oppiin antautuneilta osoittaa uskonsa todellisuus. Rukouksen voima. Kirkon valitsema jumala Jeesun voisi nyt osoittaa rakkautensa meihin ihmisiin ja lopettaa koko korona kriisin. Rukoushan on eräs kirkon opin perusteita. Ja kirkon valitsema jumala on luonnollisesti uskollinen valitsijoilleen.

  Vai onko kirkon uskontunnustus ymmärrettävä niin, että Jeesus tuomitsee siellä isänsä oikealla puolella ainoastaan niitä ihmisiä, jotka eivät maksa rahoiaan kirkolle , jotta saisiavut uuden ruumiin Pyhä Henki jumalan ansiosta pääsystyään kirkon opin taivaaseen.

  Teille kirkon oppiin sitoutuneet voitte olla levollisia, että minun kommenttini tässä 80 – 90 vuoden väisään kylläkin vähentynät.

  Ilmoita asiaton kommentti
  • Seppo Heinola sanoo:

   Ja sitten jos ja kun korona itsellään laukee tai siihen keksitään rokotus tullaan taas kerran lausumaan: Katsokaahan: rukouksemme kuultiin.,..

   Ilmoita asiaton kommentti
 • Edellisessä kommentissa linkki HS:n uutisjuttuun hallituksen skenaarioista taudin kehittymisen suhteen.

  Ilmoita asiaton kommentti
 • Kirjoittaja

  Toivo Loikkanen

  Olen 60-luvun alkuhetkinä syntynyt Keski-Karjalan kasvatti, nykyisin Savonlinnassa toimiva puolivallaton rovasti. Kirjoitan kirkosta, elämästä sekä uskon, toivon ja rakkauden näkymistä. Mielipuuhaani kesällä on mökkisaunassa saunominen ja talvella retkiluistelu. Matkustelen mikäli aika ja rahat riittävät siihen. Siviilissä kannan vastuuta OP-ryhmän aluepankin hallintoneuvoston puheenjohtajana ja OP-ryhmän hallintoneuvoston jäsenenä.