Tervehdys korona-tilanteen johdosta 17.3.2020 Anno Domini

Videotervehdys ja info 17.3. aamupäivällä hallituksen eilisen tiedotustilaisuuden, piispojen antamien ohjeiden ja seurakuntamme antaman tiedotteen pohjalta.

Julkaissut Toivo Loikkanen Tiistaina 17. maaliskuuta 2020

Edellinen artikkeli
Seuraava artikkeli
  1. Nyt on täysin realistinen aikka kirkon oppiin antautuneilta osoittaa uskonsa todellisuus. Rukouksen voima. Kirkon valitsema jumala Jeesun voisi nyt osoittaa rakkautensa meihin ihmisiin ja lopettaa koko korona kriisin. Rukoushan on eräs kirkon opin perusteita. Ja kirkon valitsema jumala on luonnollisesti uskollinen valitsijoilleen.

    Vai onko kirkon uskontunnustus ymmärrettävä niin, että Jeesus tuomitsee siellä isänsä oikealla puolella ainoastaan niitä ihmisiä, jotka eivät maksa rahoiaan kirkolle , jotta saisiavut uuden ruumiin Pyhä Henki jumalan ansiosta pääsystyään kirkon opin taivaaseen.

    Teille kirkon oppiin sitoutuneet voitte olla levollisia, että minun kommenttini tässä 80 – 90 vuoden väisään kylläkin vähentynät.

    • Ja sitten jos ja kun korona itsellään laukee tai siihen keksitään rokotus tullaan taas kerran lausumaan: Katsokaahan: rukouksemme kuultiin.,..

Loikkanen Toivo
Loikkanen Toivohttps://www.facebook.com/toivo.loikkanen
Olen 60-luvun alkuhetkinä syntynyt Keski-Karjalan kasvatti, nykyisin Savonlinnassa toimiva puolivallaton rovasti. Kirjoitan kirkosta, elämästä sekä uskon, toivon ja rakkauden näkymistä. Mielipuuhaani kesällä on mökkisaunassa saunominen ja talvella retkiluistelu. Matkustelen mikäli aika ja rahat riittävät siihen. Siviilissä kannan vastuuta OP-ryhmän aluepankin hallintoneuvoston puheenjohtajana ja OP-ryhmän hallintoneuvoston jäsenenä.