Syntyi neitsyt Mariasta

Elisabet sanoi Marialle: "Siunattu sinä vaimojen joukossa, ja siunattu sinun kohtusi hedelmä! Ja kuinka minulle tapahtuu tämä, että minun Herrani äiti tulee minun tyköni?" (Luuk. 1:42-43)

Neitsyt Mariasta

Jeesus Kristusta sanotaan Daavidin pojaksi, koska Hän on Daavidin jälkeläinen äitinsä Marian kautta; miksi tämä on tärkeää ymmärtää Jeesus oli tosi ihminen ja mitä se merkitsee?

Jeesus Kristus on Jumalan ainoa Poika. Neitsyt Maria tuli raskaaksi Pyhästä Hengestä. Miksi Jumalan Logos täytyi tulla lihaksi Jeesuksessa?

Miksi evankeliumin kaikki sanat on (tai ei ole) totta ja Pyhä Raamattu on viimeinen ilmoitus Jumalalta?  

Ariel 2014

Rauhallista Joulua ja siunattua Herran vuotta 2015 kaikille blogini lukijoille ja kommentoijille!

t. Juha

Joulu 2014

Kaikki julkaistut blogini:

Juhan blogit

Blogiarkisto

. . . . .

Seuraavat blogit:

Halpa armo (2.1.2015)

Tuomitseminen (22.1.2015)

167 kommenttia

  • Juha Heinilä sanoo:

    Työviikko on nyt ohi ja on aika viettää Herramme Jeesuksen Kristuksen syntymäjuhlaa.

    Tarja Turunen: Heinillä härkien kaukalon

    .

    Ilmoita asiaton kommentti
    • Ari Pasanen sanoo:

      Hyvää Joulua toivotan ja ilmeisesti loppuu tää meidän ”keskustelu” jos/kun tää muuttuu maksulliseksi niin en ole messissä enää.

      Matka ohjeeksi saanen lausua että hädässäsi huuda Jumalalta apua ja sinun täytyy kunnioittaa Häntä.

      Ilmoita asiaton kommentti
  • Annikki Salo sanoo:

    Jumalan suunnitelmat ovat jotakin niin kaunista, ehyttä iloa ja ihmisen heikkoutta hoitavaa ja niin Suurinta Rakkautta, että se aukeaa vain nöyrälle uskolle. Enkeli sanoi pelkääville paimenille: ”Älkää peljätkö, sillä minä ilmoitan teille suuren ilon, joka on tuleva kaikelle kansalle: teille on tänä päivänä syntynyt Vapahtaja, joka on Kristus, Herra” ja lapsen löytöohje annetaan. Enkelit lauloivat heille yössä: ”Kunnia Jumalalle korkeuksissa ja maassa rauha ihmisten kesken, joita kohtaan Hänellä on hyvä tahto. Tässä sanomassa on koko evankeliumin ydin. Vapahtajan omakohtainen löytäminen syntien anteeksisaamisessa on ihmisen Suurin Ilo. Ja kun annamme kaikessa kunnian Jumalalle, niin rakastamme myös lähimmäisiämme Hänen rakkaudellaan.

    Ilmoita asiaton kommentti
  • Kirjoittaja

    Juha Heinilä

    Olen IT-suunnittelija Vantaan Rajakylästä. Kuulun Pyhän Kolminaisuuden luterilaiseen seurakuntaan, joka on Suomen evankelisluterilaisen lähetyshiippakunnan Vantaan seurakunta. Luen mielelläni vanhoja hyviä luterilaisia kirjoja. Käsittelen blogissa kristityn elämää unohtamatta Raamattua ja Tunnustuskirjoja.

    Kirjoittajan luetuimmat blogit

    Kirjoittajan kommentoiduimmat blogit