Sivustolla remontti 25.11

Kotimaa24 sivustoa valmistellaan teknisen alustan siirtoon, joka tapahtuu 25.11. Tästä johtuen muun muassa sivustolle rekisteröityminen on poissa käytöstä. HUOM: maanantaina 25.11. aamulla ja aamupäivällä tehdyt blogimerkinnät  sekä kommentit eivät siirrry uuteen alustaan

Uudistuksen myötä Kotimaa24:n uutisia aletaan tehdä julkaisujärjestelmällä (Newspilot) ja blogeja sekä niiden kommentteja uudella työkalulla (Wordpress). Sivuston ulkoasu muuttuu rytäkässä hieman.

HUOM: Jos et ole puoleen vuoteen kirjautunut Kotimaa24-sivustolle, rekisteröitymisesi lakkaa samalla kun tekninen alusta vaihtuu. Mutta ei hätää, voit aina rekisteröityä uudelleen.

Pahoittelemme mahdollisia töyssyjä tiellä.

9 kommenttia

 • Salme Kaikusalo sanoo:

  Tällaiset töyssyt tuovat tarpeellista luovaa taukoa. Eikä tällaiset töyssyt haittaa yhtään niiden ilmapiiriä mustentavien töyssyjen rinnalla.

  Ilmoita asiaton kommentti
 • Jusu Vihervaara sanoo:

  Toivoa sopii, että uusi alusta toimii nykyistä paremmin. Nykyisen sivuston käyttäminen mobiililaitteella vähänkään hitaamman internet-yhteyden yli on kärsivällisyyttä opettava kokemus.

  Suurin osa ajasta menee selaimen “reload” nappulan hakkaamiseksi, jotta saisi uutisten ja blogien kommenttiosiossa olevan “Viimeisin ensimmäiseksi” nappulan toimimaan. Tyypillisesti nappi ei tee mitään tai jumittaa viimeistään siinä vaiheessa kun alusta yrittää ladata viimeisimpia kommentteja.

  Tämä on rasittavan turhauttavaa verrattuna aikaisempaan alustaan, jossa kommenttien navigointi tapahtui HTML linkkien avulla. Ehkä ne eivät olleet yhtä päheän näköisiä, mutta toimivat pomminvarmasti.

  Ilmoita asiaton kommentti
 • Samuel Suihko sanoo:

  En jaksa sähköpostia tästä laittaa, mutta voisko muutokset vaikuttaa tämmöiseen outoon juttuun, kun yritin kirjautua tänne sivuille, niin tunnuskentässä oli jo jonkun Joose Pitkäsen sähköposti ja salasanakentässä oli jo valmiiksi täytetty salasana.

  En siis tunne ketään Joose Pitkästä eikä tällä koneella ole selainta varmasti kukaan sen niminen käyttänyt. En kokeillut, olisiko tällä tunnuksella+salasanalla päässyt kirjautumaan sisään.

  Ilmoita asiaton kommentti
 • Leena Viilo sanoo:

  Voisiko ylläpito kertoa missä nyt on arkisto eli kaikki vanhat kirjoitukset.

  Entisillä sivuilla oli miellyttävä käyttöliittymä niihin.

  Ilmoita asiaton kommentti
 • Juhani Heinonen sanoo:

  Muutoksiin tottuminen vie aina oman aikansa, mutta ainakin toistakseksi muutos ei tunnu parannukselta. Varsinkaan visuaalisesti. Jostain syystä myös blogistien kuva eivät näy ja silmä ei totu heti uusiin fontteihin – jotain niissä on muuttunut. Mutta eiköhän tämä tästä, nettisivujen uusiminen ei ole helppo homma.

  Ilmoita asiaton kommentti
 • Tuomo Hirvi sanoo:

  Aivan mahdoton luettava tämä formaatti. Jos jostakin vielä sekavampi löytyy niin käyttäkää sitä. Nämä kommentit on pötkönä ja pätkänä eikä löydä mitään. Onko tämä nyt se lopunajan merkki vai mikä mutta arvosanaksi nyt näkyvä muoto saa – “kehno”.

  Ilmoita asiaton kommentti
 • Salme Kaikusalo sanoo:

  Jos painan “Blogit” painiketta, niin ei tapahdu mitään. Blogeihin pääsen “Etusuvu”- painikkeen kautta. Miten muut?

  Ilmoita asiaton kommentti
 • Salme Kaikusalo sanoo:

  Huomasin tässä uudessa sivustossa puutteen entiseen verrattuna. Nyt ei enää voi korjata tekstiään jos tulee vaikka kirjoitusvirheitä. Kirjoitin toiseen kommenttiin “pain” kun piti kirjoittaa “papin”. Harmi kun ei voi korjata!

  Ilmoita asiaton kommentti
 • Osmo Kauppinen sanoo:

  Mihin täältä hävisi kokonaan se lähetyssäätiöläisten pappien Turun arkkihiippakunnassa käsittelevä tutkimusuutinen?

  Ilmoita asiaton kommentti