Santiagon tie

Lleneran sairaala, 7.3.2020

Tänä aamuna otettiin uudet röntgenkuvat. Ei edistystä havaittavissa eilisiltaisiin kuviin, joten en vieläkään saa ruokaa. Vedellä, teellä ja tiputuksella pitää tulla toimeen. Katselen Espanjan TVn 24h-ajankohtaiskanavaa, joka on täynnä koronavirusta. Suurimmat huolenaiheet täällä tuntuvat olevan, pitäiskö jalkapallo-otteluita peruuttaa ja uskaltaako pyhimysten kuvia suudella perinteisissä uskonnollisissa tapahtumissa.

Justiinsa kävi 2 lääkäriä. 4 v sitten minulta poistettiin ohutsuolesta 2 pätkää, eli sinne jäi 2 saumaa. Suoli on niillä kohdin kapeampi, ja iberianpossu tukkii sen. Leikkaus on ainoa mahdollisuus. Se ihana nenämahaletku työnnetään kohta taas. Sitä kautta he yrittävät poistaa suolen sisältöä niin paljon, että leikkaus voitaisiin tehdä tähystämällä. Muussa tapauksessa maha avataan. Jos tilanne ei kärjisty, leikkaus tehdään todennäköisesti maanantaina tai tiistaina. Arviolta 3 päivää sen jälkeen pääsen sairaalasta, jos kaikki menee hyvin.

Kävelyt on siis kävelty, ainakin tällä erää.

Tässä vielä linkit:

https://yhteisvastuu.ekansio.com/yhteisvastuukerays/?id=1216&lang=fi

https://www.syopasaatio.fi/lahjoita/

Jos linkit eivät avaudu klikkaamalla, kopioi ne ja siirrä Googleen.

1 kommentti

 • Olli Seppälä sanoo:

  Aikamoista luettavaa, poikkeuksellista liki reaaliaikaista seurantaa. Pyhiinvaellus on kuin elämä itse, tännä yllätyksiä ja takapakkeja. Kiitos kun jaat avoimesti tilanteesi. Uskon, että lukijat ovat hengessä sinun kanssasi.

  Ilmoita asiaton kommentti
 • Kirjoittaja

  Teuvo Neuvonen

  71 v, naimisissa, 4 lasta, 4 lastenlasta. Työurani tein ulkomaankaupassa, nyt eläkkeellä.

  Kirjoittajan luetuimmat blogit

  Kirjoittajan kommentoiduimmat blogit