Rohkaisun sana

Never, never, never give up. Luovuttaa ei pidä milloinkaan, ei milloinkaan. Winston Churchill.

8 kommenttia

 • Juha Heinilä sanoo:

  Kiitos Mika blogista. Näin on; ei kannata luovuttaa. Tosin joskus tuumaustauko tai pitempi tauko auttaa päsemään tavoitteeseen. Voimavaramme ovat rajalliset.

  Ilmoita asiaton kommentti
 • Erkki O Auranen sanoo:

  Niinhän ne eksyttäjät kirkossa toimivat. Jokaiseen kirkolliskokoukseen tuodaan samat vanhat Raamatun vastaiset aloitteet uudelleen ja uudelleen!!!

  Ilmoita asiaton kommentti
 • Mika Rantanen sanoo:

  Darkness cannot drive out darkness; only light can do that. Hate cannot drive out hate; only love can do that. Martin Luther King

  Pimeys ei voi ajaa pois pimeyttä, vain valo voi tehdä sen. Viha ei voi ajaa pois vihaa, vain rakkaus voi tehdä sen. Martin Luther King

  Ilmoita asiaton kommentti
 • Mika Rantanen sanoo:

  Mutta tällä on katoamaton pappeus, sen tähden että hän pysyy iankaikkisesti. Hän voi täydellisesti pelastaa ne, jotka hänen kauttaan Jumalan tykö tulevat, koska hän aina elää rukoillakseen heidän puolestansa. Hebr. 7:24, 25.

  Voi, jospa kuitenkin oikein voisimme tämän lohdutuksen sydämeemme kätkeä! Suuri ja ihana asia on, että Kristus on kuollut syntisten tähden, sillä sen kuoleman kautta olemme vapahdetut synneistä. Jos nyt Herramme Kristuksen kuolema on niin suureksi hyödyksi meille, eikö meillä sitten olisi hyötyä hänen elämästään? Jos hän on kuollut meidän tähtemme ja hänen kuolemansa on täytynyt kääntyä meille parhaaksi, on rakas Herramme Kristus käyttävä elämäänsäkin, joka hänellä nyt on, niin että se tulee meille hyödyksi ja että säilymme armossa, tulemme suojelluiksi perkeleeltä ja päivä päivältä uskossa kasvamme.

  Martti Luther, Armoa Armosta, s. 200, SLEY, 1966.

  Ilmoita asiaton kommentti