Raamattu.

Tässä on nyt kirjoitettu tekstejä Raamatusta, joten ajattelin myös itse tuoda korteni kekoon.

Elämän rehellinen ja realistinen ymmärtäminen lähimmäisen rakkauksineen ja ihmisarvostuksineen on elämämme rikkaus ja tarkoitus. Se on ollut olemassa ensimmäisestä ihmisestä alkaen, siis ennen Raamatun julkaisua 80 miljardilla ihmisellä.

Raamatulla ei ole mitään merkitystä vaan sen rakentajat eri ihmisten kirjoituksista ovat pyrkineet saamaan kaikki ihmiset oman valtansa alle. Tätä kuvastaa hyvin heidän ehdoton määräyksensä hävittää kaikki muut kirjoitukset Jeesuksesta ikuisiksi ajoiksi tulevilta sukupolvilta. Aika hyvin ovat kieltämättä onnistuneetkin vielä tänäkin päivänä.

Otan tässä vielä yhden realistisen esimerkin. Markuksen kirjoittama evankeliumi päättyi tyhjään hautaan. Viimeinen luku yläsnousemuksesta on näiden rakentajien käsialaa.

Jeesuksen snoman ymmärtäminen edellyttää henkistä rikkautta. Yksi lähtökohta voisi olla. The Complete Gospels. 462 sivua. Robert J. Miller, editor.

2 kommenttia

 • Tarja Parkkila sanoo:

  Reino Suni

  ”Jeesuksen snoman ymmärtäminen edellyttää henkistä rikkautta. Yksi lähtökohta voisi olla. The Complete Gospels. 462 sivua. Robert J. Miller, editor. ”

  Voisitko kertoa, mikä oli Jeesuksen sanoma tämän kirjoittajan mielestä ?

  Mitä on henkinen rikkaus ? Ja missä on ruumiillista työtä tekevien arvostus tässä henkisessä rikkaudessa?

  Ilmoita asiaton kommentti
 • Kirjoittaja

  Reino Suni

  Uskon rehelliseen ja realistiseen Jeesuksen sanomaan. Kirjoitin kirjan " Kristinuskon kirja " 2010, josta käsitykseni ovat huomattavasti tarkentuneet perustan ollessa sama. Minusta saatietoa Googlesta haulla " Reino Suni ", josta osoite muuttunut ja yritykseni lopetettu. Koulutukseltani Ekonomi ja minua voi lähestyä e-mailin kymp.net kautta. Elämäni hallinnassani aktiivisen liikuntaharrastuksen myötä mutta yksinelo ei sovi minun mentaliteettiin etenkään kun lapset perheineen asuvat muualla.

  Kirjoittajan viimeisimmät blogit

  Kirjoittajan luetuimmat blogit

  Kirjoittajan kommentoiduimmat blogit