Porilainen valmentajalegenda

Kerran eräs porilainen valmentajalegenda sanoi parille juoksijalle, jotka olivat juuri saaneet tehtyä juoksuharjoituksen urheilukentällä, että te lopetatte jo, vaikka pitäisi vasta aloittaa. Hän tiesi kilpajuoksun vaativuuden ja kovuuden!

Sama valmentajalegenda meni kerran sanomaan eräälle juoksijalle, joka oli juuri tullut maaliin toisena Kalevan Kisoissa vitosella tai kympillä: ”Miten olis pieni harjoittelu?”

Joskus hän tapasi erään juoksijan kentällä ja totesi. ”Jaa, sääkin olet tullut tänne aikaas kuluttamaan.”

Kerran pari juoksijaa valmistautui Yyterin Piikille. Silloin sama valmentaja sanoi heille: ”Ottakaa taskulamput mukaan, te viivyttekin siellä pari vuorokautta.”

Edellinen artikkeli
Seuraava artikkeli
  1. Sellaista sattuu

    Lääkäriystävämme potilas valitteli hänelle huonoa muistiaan. Lääkäri kyseli potilaalta tämän aiemmista sairauksista ja antoi merkintöjä tehdessään miehelle muistiin pantavaksi kolme sanaa, joilla ei ollut mitään yhteyttä keskenään. Hän sanoi, että hän pyytäisi miestä toistamaan nuo sanat, ennen kuin tämä poistuisi vastaanotolta. Kirjoittaessaan illalla raporttejaan puhtaaksi lääkäri tajusi, että hän oli kokonaan unohtanut pyytää miestä toistamaan tuon tärkeän kolmen sanan sarjan! Valitut Palat

  2. Vaikka Jumalan laista ja omasta kokemuksestasi näet itsesi kuinka kurjaksi syntiseksi tahansa, niin kuitenkin saat vapaasti uskoa, että Jeesuksen veren armo on ylivoimaisesti syntejäsi suurempi (Room. 5:20) ja riittää sinunkin autuudeksesi (pelastukseksesi) ja tuntosi haavojen lääkkeeksi. Tämä uuden liiton veri lepytti suurena sovintopäivänä Jumalan vihan sinunkin kohdaltasi, (3. Moos. 16:30) jotta sinullakin on Isän sydämessä ihan valmis syntien anteeksiantamus. Tämän uskoessasi on sinulla omantunnon rauha ja ihana vapautus kuoleman ja tuomion pelosta.

    Heino Pätiälä. Sulut ovat allekirjoittaneen lisäys.

Kirjoittaja

Mika Rantanen
Mika Rantanen
Teologian maisteri, uimamaisteri ja koulutettu hieroja.