Poliisi otti anarkisteja kiinni kirkon edessä

Poliisit_anarkistit

Myös anarkistit juhlivat itsenäisyyspäivää. Tavallaan.  Poliisi käytti mielenosoittajia vastaan paineilma-asetta. Kotimaa24 seurasi Temppeliaukion kirkon kalliolta, kun poliisi sumputti mieltään osoittavia anarkisteja kirkon eteen pieneen puistikkoon. Lutherinkadulla oli parisenkymmentä poliisautoa, pari kolme suoraan kirkon oven edessä.

Vettä satoi, anarkistit lauloivat, valkokypäräiset poliisit muodostivat ringin heidän ympärilleen. Tunnelma oli... outo ja uhkaava.

Suomalainen yhteiskunta kärsi vatsavaivojaan.

- Olli Seppälä -

Lukijan kuva: Kanerva Medel

56 kommenttia

 • Kari-Matti Laaksonen sanoo:

  Ei ole kovin kaunista valehdella Salme. Itseasiassa se on rumaa ja taitaa olla yksi suurimpia syntejä.

  Poliisi poisti Kai Sadinmaan pastorin oman turvallisuuden tähden. Sadinmaa seisoskeli yksinään ja osoitti hiljaisesti ”mieltään” kädessään kyltti, jossa luki ”rakasta maahanmuuttajaa.” Poliisi luultavasti pelkäsi tunteiden kuumenevan mieltä osoittavien maahanmuuttokriitikoiden/äärioikeiston parissa.

  Ilmoita asiaton kommentti
  • Salme Kaikusalo sanoo:

   Kari-Matti,

   nyt sinä syytät minua aiheettomasti, en minä valehdellut. Molemmat kommenttini ovat suoria lainauksia HS-uutisesta. Uutisen kommenttiosiossa on tuo korjaus.

   Ilmoita asiaton kommentti
 • Salme Kaikusalo sanoo:

  Suomen Poliisi toimii tehokkaasti, mistä yksi esimerkki alla.

  http://www.iltalehti.fi/uutiset/2015121120815653_uu.shtml

  Samaa tehokkuutta osoittaa myös se, että poliisi huomasi kaksi irakilaista terroristitekoihin osallistumisesta epäiltyä miestä turvapaikanhakijoiden joukosta vastaanottokeksuksessa.

  Ilmoita asiaton kommentti