Piispa Jari Jolkkosen tapa kertoa katsomisen arvoisesta

Voisihan tässä olla kullekin Piispalle asia tehdä ohjelmaa todistamisessa virassaan hyväksi katsomastaan asiasta.

Piispa Jolkkoselta muistaakseni olisi mahdollista myös matkakuvaus maisemista kerronnassa Ehtoollisen asiassa.

Piispa Häkkinen voisi yhdessä kuvatun maiseman kanssa kertoa Piispan viran kehityksestä Ignatiuksen ja Ireneauksen kanssa. Tosin en muista mihin Piispa oli erikoisesti hakenut tietoa ja perehtynyt opinnoissaan.

Toiset Piispat osallistuisivat sitten harkintansa mukaan vaikka maamme luonnossa istuen, enkä halua Piispa Häkkistäkään Välimerelle lähettää.

Kuitenkin, dokumentaatioilla paikallisesti on merkitystä .Näin Palestiinan maisemat saisivat yhdessä sanan kanssa ulottuvuutta, ja kyseisiin maisemiinhan meillä kaikilla ei ole mahdollisuutta tutustua.

On toki yksi, jokamiehen keino, missä tulee hankkia luettavaksi Tatu Vaaskiven Pyhä Kevät. Kirja kyllä jää tekijältään kesken, mutta jos yksityiskohdat eivät häiritse kasvillisuudessa, ja maiseman kuvauksessa, kirja kannattaa lukea.

Arvelen striimauksen mahdollistavan aina kahden Piispan tehdä matkakuvaus sanoituksineen Herramme elämän maisemiin sensijaan että alkuvuodesta persoonaakohtaisesti pitää olla tervehtimässä Katolista sijaista maanpäällä.

Vuosia sitten ehdotin kyllä jo perinteistä koppia Turun torilla ruokailuun minkä jälkeen olisi siirrytty sisätiloihin ekumenian aarteita maistelemaan kaffin, ja ehkä lohivoileivän kanssa.

    • Urheilijamiehessä varmasti löytyy todistusta mahdollisuudessa katsoa tekemäänsä mutta käveleminenkin antaa hyvää evästä tehdä saman.

      Kiitos Teille palautteestanne.

Väisänen Pekka
Väisänen Pekka
Soossi ja joltisen pyöriät perunat. Olen nuoruudessa hiukan soittanut ja lukenut.