Onnea 103 vuotiaalle

vSunnuntaina 6.9.2015 klo 18 menimme onnittelemaan äskettäin 103 vuotta täyttänyttä Adelea. Hän on syntyään saaristolainen. Siksi hän oli onnellinen kun puhuimme hänelle ruotsia. Lauloimme hänelle ruotsinkielisestä Siionin kanteleesta Sions harpan vanhemman laitoksen sanoin. Laulut olivat hänelle tuttuja. Jo äitinsä oli niitä laulanut hänelle. Hän on myös aikoinaan laulanut Turun ruotsalaisen seurakunnan kirkkokuorossa.

Mukanamme oli kirkkovaltuutettu Leena Lauren.

Someron seurakunnan tervehdyksen toi seurakuntapastori Jari Lappalainen.

 

Iltapäivällä klo 16 kävin onnittelemassa äskettäin pyöreitä vuosia täyttänyttä tarkastuslautakunnan jäsentä. Toimme kaupungin onnittelut pitkäaikaiselle luottamushenkilöllemme,    12 vuotta perusturvalautakunnassa, 8 vuotta kaupunginvaltuustossa ja nyt kolmatta vuotta tarkastuslautakunnassa. Silja Kulmala on omalta osaltaan ollut kaupunkimme asioita hoitamassa.

Mukanani oli lautakunnan varapuheenjohtaja Leena Lauren sekä prinsessat Colette, Hilary ja Elvira.

Juhlan aikana nautimme kahvista, miellyttävästä keskustelusta sekä virren veisuusta. Keskustelumme pysäytti vain aikataulumme seuraavaan vierailuun.

Tämän viikonlopun aikana on  Tampereen Evankeliumijuhlia. Kävimme siellä 5. - 6.9.2015 eli lauantaina ja sunnuntaina Hilaryn ja Elviran kanssa. Tänään Luther talo oli aivan täynnä. Oli vaikea löytää parkkipaikkaa lähitienoilta. Auto jäi hyvin kauas.

Messussa oli niin paljon väkeä ettäehtoollisen aikana alttarille jonottavien pää oli eteisen puolella asti. Sieltä saakka meidänkin tytöt jonottivat vaikka muutoin istuivat keskellä kirkkoa. Lasse Räty toimitti messun. Saarnan jakoi Juhana Tarvainen, joka on toiminut SLEYn Satakunnan piirissä, mutta joka lähiaikoina aloittaa SLEYn kotimaan työn johtajana

Näin meillä viikonloppu vietetty.

 

 

1 kommentti

 • Matias Roto sanoo:

  Ai niin. Iltapäivällä vs kappalainen Jouni Salko palautti muutaman laatikollisen erikielisiä raamatuita, jotka olivat olleet Someron Wanhalla seurakuntakodilla näyttelyssä, kun sunnuntaina vietettiin Raamattulähetyspäiviä. Juttelimme siinä tovin kun tulin Tampereelta ja Jouni raamattulähetysjuhlasta.

  Ilmoita asiaton kommentti
 • Kirjoittaja

  Matias Roto

  Eläkkeellä oleva rovasti. Entinen Kamerunin lähetti. Sotainvalidien veljespappi Kanta-Hämeessä. Vuoden somerolainen 2012. Kepun Varsinais-Suomen piirin kirkollisasiain toimikunnan puheenjohtaja. Puoliso prinsessa Colette on Someron seurakunnan kirkkovaltuutettu. Fb Tauno Matias Roto Puh 040 - 356 06 25

  Kirjoittajan kommentoiduimmat blogit