Minun loogisesti ainoa oikea johtopäätökseni seurakuntavaaleista, osa 3

SEURAKUNTIEN TYÖNTEKIJÄT

SUOMEN SIIONISSA

OVAT JÄLLEEN NÄHNEET

TAVATTOMAN PALJON VAIVAA

PISTÄÄKSEEN PYSTYYN

SUUREN SHOW’N,

KIRKOLLIS(KARNE)VAALIT

SAADAKSEEN SEURAKUNTALAISET INNOSTUMAAN

YHTEISTEN ASIOITTEN HOITAMISESTA.

OVAT VISSIINKIN VALMIIT

VAIKKA SEISOMAAN PÄÄLLÄÄN INNOSTAAKSEEN

ÄÄNIOIKEUTETTUJA ÄÄNESTÄMÄÄN.

JA ÄÄNESTÄVÄTHÄN HE,

MUTTA JALOILLAAN.

NYT KIRKKO EI OLE POP,

KRISTILLISYYS EI OLE IN EIKÄ JEESUS JEES!

USKONTO ON OUT, VAIN UUSHENKISYYS ON OK.

NETTIÄÄNESTYS VOISI OLLA NÄINÄ AIKOINA COOL,

MUTTA KUN KIRKKO USKOO KOHTAAMISEEN KASVOKKAIN…

 

 

Kuva: Narinkkatorin laidassa vaalimökki valkoinen / ah, niin moni kiireinen ohittaa sen. Tule nyt äänestämään, hei / kutsuhuuto tehoa ohikulkijoihin ei, /  kun niin harva tietää edes sitä, / miksi äänestää ja ketä tahi mitä. Voisivatko seurakuntalaiset onnenpyörää käyttää / saisi viisari valitun naaman näyttää? / Jos toimittaisiin tällä tavoin, / saataisiin aikaan kansanjuhla hauska ja avoin.

 

22 kommenttia

 • Pekka Pesonen sanoo:

  Laitoin itseni kohdalle mielipiteitäni ja kas kummaa, minun pitäisikin äänestää ihan muita tyyppejä. Onneksi äänestin jo. Tajusin vasta hiljan, että jos mua ei valita varsinaiseksi, niin aivan varmasti varalle. Ehdokkaita ei nimittäin riitä, niin että kaikille valituille riittäisi henkilökohtainen varahenkilö.

  Kuinkahan nämä varahenkilöasiat hoidetaan, nyt kun kaikki ollaan samalla listalla? Osaisiko joku noviisia valistaa? Voisiko eri puolueen jäsen olla varahenkilönä? Kaipa tämäkin tilanne on pohdittu valmiiksi.

  Ilmoita asiaton kommentti
 • Kirjoittaja

  Ruttopuiston rovasti Hannu Kiuru

  Nimeni on Hannu Kiuru, arvoni Ruttopuiston rovasti emeritus (67 v., 113 cm, 179 kg). Kirjoitan painavaa tekstiä elämän ja kuoleman asioista pääkaupunkiseudun näkökulmasta käyttäen tajunnanvirtatekniikkaa. Blogiarkistossa meikäläinen heiluu Liberona kirkon liukkaalla kentällä: http://blogiarkisto.kotimaa.fi/blogit/vanhat/blog/?bid=121