Miksi blogi kirjoitukseni ovat hävinneet arkistosta?

Onkos järjestelmän ylläpitäjä käyttänyt valtuuksiaan niiden poistamiseksi? Olen mielestäni kirjoittanut raamatullista totta ja todellisia tapahtumia…myös saatanan palvonnasta. Jeesuskin puhui suoria totuuksia, jopa päin naamaa, esim.sanoen fariseuksille suoraan, että ”te olette Saatanasta”.
Kun totta puhuu niin, sekö ei kelpaa? Asiattomat vastakommentit sen sen sijaan sallitaan, kuten Raamatun herjaaminen rinnastamalla sitä Kalevalan lukemiseen….yms.

 1. Venäläinen: ”Jeesuskin puhui suoria totuuksia, jopa päin naamaa, esim.sanoen fariseuksille suoraan, että ”te olette Saatanasta”.

  Kuvitteleeko herra Venäläinen olevansa Jeesus?

  Venäläinen: ”kuten Raamatun herjaaminen rinnastamalla sitä Kalevalan lukemiseen….yms.”

  Jos viittaat minuun, en ole koskaan rinnastanut Raamattua Kalevalaan. Se olisi Kalevalan herjaamista. Sen sijaan olen kyllä kehottanut tutustumaan kansalliseepokseemme Kalevalaan Suomen kansan korkeinpana epistolana.

 2. Joo, tuota noin… en minäkään ymmärrä sitä, että nämä Venäläisen jutut on poistettu. Nehän olivat juuri sellaisia joista voisi syntyä hyvää keskustelua. Ne pureutuivat syvälle kristinuskon ytimeen ja niistä keskustelemalla voisi itse kukin vetää omat päätelmänsä. Jos tällaiset blogit aina poistetaan niin se on takuu sille, että kristinusko polkee paikallaan – eikä ainoastaan paikallaan vaan se muuttuu ihmisten silmissä aina vain huonommaksi.

  • Morjesta vaan, Iso B – vanha valonkantajaveli. Kiva tavata sinut taas täällä vuosien jälkeen. Pitäiskö alkaa taas kantaa yhdessä valistuksen soihtua taantumuksen pimeisiin nurkkiin?

 3. Eipä kuulu ylläpitäjän selityksiä, miksi ovat poistettu????
  Muistan ainakin, että kirjoitin, ettei kristinuskon Jumala ole sama kuin Islamin jumala…..perustelin vain yhdellä argumentilla eli, että kr. Jumala on synnyttänyt Pojan, Jeesuksen, mutta Allah ei ole, sitä tehnyt.
  Kun mainitsin tämän, ni olisiko se syy blogin poistoon? Katsotaanpa, kuinka tämän kommentin käy. ?

  • Minä puolestani vastasin tähän – nimeni näet mainittiin kirjoituksen otsikossakin – toteamalla, ettei Jumala ole mikään ’kristinuskon Jumala’ vaan koko maailmankaikkeuden Jumala. Eri kielissä Häntä nimitetään eri sanoilla, arabiaksi nimellä Allah. Meille kristityille Hänet on ilmoitettu kolminaisuutena, Isänä, Poikana ja Pyhänä Henkenä. Islam ei tätä oppia hyväksy. Uskontojen erot eivät kuitenkaan tee niistä kahden eri Jumalan palvojia. Jumala on yksi.

   Kenties kirjoitus poistettiin juuri siksi, että se kohdistettiin hiukan ikävällä tavalla yksityiseen henkilöön. Se lienee sääntöjen vastaista.

  • Kyllä täällä on paljon blogeihin vastauksia, joissa vastaus on kohdistettu nimellä jollekin henkilölle. Ei siis kuulosta loogiselta syytä poistoon. Olisi vain kiva tietää todellinen syy, että osattaisiin ottaa huomioon jatkossa.
   Muuten, eihän sellaiset jumalat voi olla sama persoona, joista toinen on synnyttänyt pojan tänne maailmaan, mutta toinen ei.
   Risto Soramies selittää Islamin ja Kristinuskon erot perusteellisesti ja järjestelmällisesti kirjassaan Islam Ovellamme. Kannattaa lukea, jos kiinnostusta riittää. Sivujakin on vain alle sata.

  • Ihmiset ja heidän yhteisönsä ymmärtävät Jumalan eri tavoin. Se ei synnytä monia jumalia. Vaikka käsitys Jumalasta olisi vajavainen tai väärä – kuinka muuten oikeastaan voisi ollakaan – Jumala on yksi.

  • Martti: ”Jumala on yksi.”

   Juu, olen samaa mieltä. Jos joku jumala on, ei niitä taidä maailmankaikkeuteen mahtua enempää kuin yksi.

   Voisi tulla erimielisyyttä kaikkitietävästä kaikkivaltiudesta ja maineesta kaiken luojana, jos useampi henkiolento ilmoittautuisi Jumalaksi. Tosin yksikään ei ole tiettävästi vielä ilmoittautunut, eikä itsestään vilaustakaan näyttänyt. Tiedä heistä sitten????

  • Jumalan olemassaolosta käytävä keskustelu on mielestäni kuin kalojen kinastelua siitä, onko meri totta.

  • Martti: ”Jumalan olemassaolosta käytävä keskustelu on mielestäni kuin kalojen kinastelua siitä, onko meri totta.”

   Mikä ihmeen meri???

   Ihan vain selvyyden vuoksi todettakoon, että en ole ikinä kinastellut Jumalan olemassa olosta tai väittänyt, että mitään jumalaa ei olisi. Olen ainoastaan esittänyt asian suhteen vahvoja epäilyjä, sen tosiasian, etten pysty itse sellaiseen uskomaan ja useasti myös todennut, että sitä (Jumalan olemassa oloa) ei kukaan elävä ihminen voi tietää. Se jää nähtäväksi vasta viimeisen rajan ylittämisen jälkeiseen aikaan.

  • Kuten meren kaloilla ei ole vertailun mahdollisuutta, ei meilläkään. Joko uskomme elämämme Jumalan kaikkialle ulottuvassa vaikutuspiirissä tai emme usko. Emme voi astua maailmastamme sivuun.

 4. Yksi näyteote: Venäläinen:

  ”Ilmestyneet saatana- ja demonihahmot ovat olleet liki 250cm pitkiä. Ja pahaa ne ovat tehneet heti raiskaten, ruoskien ja viiltäen. Lopulta ne ovat tarjonneet niiden kohteeksi joutuneelle veitseä, jolla viiltää itsensä hengiltä….. Alttarilla tapahtuvat joukkoraiskaukset, verille viiltelyt ja verellä sotkemiset ovat niiden lempipuuhaa……. Haluatko kuulla lisää? Poikalapsen synnyttäminen Saatanalle on myös tämän päivän arkea, todellisuutta, mitä on tapahtunut jopa Suomessa. Jatkanko vielä? Saatana ON olemassa ja pystyy tulemaan aikaammekin näkyvänä ja ruumiillisena olentona. ”

  Teksti ei siis ole 1300-luvulta vaan nykysuomesta vuodelta 2018.

  • Teksti on vuodelta 2018, mutta kuvatut tapahtumat 2000-luvun alkuvuosilta. Tapahtumat ovat niiden kohteeksi joutuneen kertomaa, kun rukoilin ja yritin auttaa häntä pois siitä kurimuksesta. Olimme koko ajan tekstariyhteydessä, kun eivät älynneet kännyä häneltä ottaa pois. Luvalla tämän kerron.
   Kerran pikkutunneilla olin keittiön pöydän ääressä kiihkeästi rukoillen Jumalaa auttamaan tyttöä, kun hänet oli teho-osastolta kärrätty kuolleena ruumishuoneelle. Hänen silloinen poikaystävänsä vastasi tekstarilla, että tytön sormet olivat alkaneet liikkua. Äkkiä takaisin letkuihin. Sydänkäyrät alkoivat taas näkyä.
   Huom! Lainaamaasi kirjoitusta EI ole poistettu! Siksi ihmettelenkin ylläpidon poistologiikkaa. Sen haluaisin kuulla. Haluaisin, että sen muutkin tietäisivät.

 5. Kimmo Wallentin, ilmoitin asiattomasti kommentistasi ylläpitäjälle. Voisitko lopettaa tuollaiset toisten herjaamiset täällä?
  Tuon palvojien kohteeksi joutuneen tytön tapasin samanlaisten viestien välityksellä, kun hän häiriköi Suomi 24:n Kirkko Cafessa. Hän herjasi ja häiriköi kaikkea kristillisyyttä…….ja usein jopa kiroillen Perkeleen nimissä. Otin yhteyttä häneen, kun eräs toinen kirjoittaja sitä ehdotti. Jo toisessa mailissaan hän kertoi, että öisin hänellä vierailee eräs mörkö……siitä yhteytemme alkoi.

  • Venäläinen: ”“Ilmestyneet saatana- ja demonihahmot ovat olleet liki 250cm pitkiä. Ja pahaa ne ovat tehneet heti raiskaten, ruoskien ja viiltäen. Lopulta ne ovat tarjonneet niiden kohteeksi joutuneelle veitseä, jolla viiltää itsensä hengiltä”

   Kyllä tuon sorttiset oireet kannattaa tutkituttaa pikimmiten terveysalan ammattilaisilla varsinkin jos niitä esiintyy pääasiassa pikkutunneilla keittiön pöydän ääressä.

   Voivat viitata vahvasti juoppohulluuteen, tai jos oireet ovat lähinnä äänten, kaikenlaisten käskyjen ja puheen kuulemista ilman, että puhujaa on näköpiirissä, eikä lähistöllä ole radio- tai TV-vastaanotin auki, voi olla kysymyksessä skitsofrenia.

   En ymmärrä mitä asiatonta aikaisemmassa kommentissani oli?

 6. Kun demoni oli raiskannut, touhusta jäi syvät kynsien raastamat jäljet ruumiiseen. Ne olivat todellisuutta, jota lääkäri ihmetteli. Raiskauksen jäljet olivat ilmeiset, mutta jäljet eivät olleet ihmisen tekemät, vaan pedon, joka saa aikaan kuin leijonan raatelun.
  Kun lääkärit eivät uskoneet kertomuksia, tyttö ei enää demonivierailuista kertonut. Taisin olla ainoa, joka uskoi, mitä todella tapahtui. Siksi hän otti minut luottohenkilökseen ja kertoi avoimesti ihan kaiken.

  • Terveysalan ammattilaiset eivät pystyneet mitenkään hoitamaan tyttöä, kun eivät edes ymmärtäneet asioita, joista hän puhui.
   Tiedän erään nuorisopsykiatrian johtavan lääkärin, joka kertoi riivaajien karkottamisen ihmisistä olevan hänen työnsä arkea. Sanoi, ettei koskaan tee sitä yksin, vaan kutsuu tilanteeseen aina avustajan.
   Ihmisissä on huomattavasti useammin riivaajia kuin mitä saattaisi olettaa. Äkkiraiskaukdet tai väkivallan teot saattavat olla riivaajien ”käskyjä”. Eihän näin tietenkään aina ole, mutta tällainenkin mahdollisuus on olemassa.

Kirjoittaja

Venäläinen Juha
Venäläinen Juha
Monessa olen ollut mukana seurakuntatyössä. Luen Raamattua päivittäin, muuten en jaksa. Tervettä karismaattisuutta etsin, opillisia epäraamatullisuuksia kavahda n, Pyhän Hengen osuuden ymmärtämistä pelastushistoriassa toivon, sillä se poistaisi monia epäselvyyksiä ja riidan aiheita opetuksessa. Jukka Jämsen tekee hyvää työtä ja opettaa oivallisesti Pyhän Hengen työn, samoin tekee ystävänsä Mikko Matikainen.