Leena Huovinen: Kirje SRK:n johtokunnan puheenjohtaja Viljo Juntuselle

Lähetin SRK:n johtokunnan puheenjohtaja Viljo Juntuselle kirjeen liki kuukausi sitten.  Koska en ole saanut mitään elonmerkkiä hänen taholtaan, julkistan asian täällä.  Tulkitsen hiljaisuuden merkiksi siitä, että SRK:lla on käytössä jälleen ns. kaksoisviestintä: yhtäältä annetaan ymmärtää toista kuin mitä todellisuudessa elämän tasolla toteutetaan.  Seuraavanlaisen kirjeen Viljo Juntunen minulta sai:

 

Tervehdys!

 

Törmäsin vasta nyt 3 vuotta sitten uutisoituun anteeksipyyntöösi https://www.kotimaa.fi/artikkeli/srkn-viljo-juntunen-pyytaa-anteeksi-ja-kiittaa-tutkijaa/?katselukoodi=98b47f7d91ceaf71dbdaf6cc52582ee7f5974147e31f103cd97ddad0cc543932.

 

Haluan kertoa Sinulle, että kiitän Jumalaa kun Hän käytti Sinua taivaan terveisten välittäjänä.  Liki 40 vuotta olen kärsinyt siitä, että johtamasi yhteisö ”jätti saatanan haltuun” minut siksi, etten mennyt hoitokokoukseen.  Ymmärrän anteeksipyytösi niin, että kritisoinnissamme minä ja muut ”kaltoinkohdellut” ja ”sivuun siirretyt” olemme olleet Jumalan asialla.

 

Rukoilen, että Sinä saat voimaa panna käyntiin korjausliikkeen myös ruohonjuuritasolla.  Erityisesti tässä ajattelen tuoreempia ikäviä uutisia: pf-kohun seuraukset eri puolilla Suomea, Lempäälän surullinen tilanne ja monet muut jotka Jumala yksin tietää.

 

Hengellinen vaino Jumalan silmäteriä kohtaan on taivaan erityisessä tarkkailussa.

 

Terveisin Leena Huovinen (entinen Hartikainen)

  • Eihän tässä ole kysymys jostakin 40 vuotta sitten tapahtuneesta vaan jostakin 40 vuotta kestäneestä kärsimyksestä. Onhan Leena Huovisen kirjeessä näkökulma tulevaankin, toivomus korjausliikkeen käynnistämisestä.

  • Ihan aikuisen moodilla Leenan kirjeeseen olisi voinut vastata. Ei ole ollenkaan vaikeaa jos löytyy haluja.

  • Jostain kokouksesta pois jäänti 40 vuotta sitten on vain asianosaisten välinen asia. Mitä silloin on mahdollisesti sanottu, ei kannata Viljo Juntusen tai muiden pohtia. Valitusaika on päättynyt 30 vuotta sitten.

  • Werneri: ”Jostain kokouksesta pois jäänti 40 vuotta sitten on vain asianosaisten välinen asia. Mitä silloin on mahdollisesti sanottu, ei kannata Viljo Juntusen tai muiden pohtia.”

   Jos noin on, miksi Werner Janhonen ottaa kantaa asiaan?

  • Tähän taitaakin liittyä liikkeen ulkopuolinen uusmuokkaus vaatimus?

   Liike järjestää vuodessa n. 12 000 eri tilaisuutta. 40 vuodessa on siis järjestetty n. 480 000 tilaisuutta. (Osallistuja määrät vaihtelee 100 – 500 – 15 000 – 70 000 välillä.) Joissa ihmiset sanovat vapaassa maassa toisilleen asioita yksityishenkilöinä, omalla vastuulla.

   Onko kohtuullista syyttää julkisesti tilanteessa olleita ihmisiä. Jotka ovat voineet jo kuolla tai voivat olla vähävoimaisia?

   Tällaisen syytöksen esittämisessä ei ole kohtuullisuutta, eikä mitään harkintaa. Mutta ei tarvitsekaan, koska on enempi vain taikoitus muuttaa liikettä.

Vierasblogi
Vierasblogi
Kotimaan Vierasblogissa julkaistaan yksittäisiä tekstejä kirjoittajilta, joilla ei ole omaa blogia Kotimaa.fi:ssä. Jos haluat kirjoittaa, ota yhteyttä Kotimaan toimitukseen.