Lastenmurhan uhrit

Näin sanoo Herra: Kuule, Raamasta kuuluu valitus, katkera itku: Raakel itkee lapsiansa, hän ei lohdutuksesta huoli surussaan lastensa tähden, sillä niitä ei enää ole. (Jer. 31:15 / FB38)

Miksi viattomien lasten murhaaminen on sinusta väärin (tai oikein)?

Mitä pitäisi tehdä, jos maallinen lainsäädäntö sotii Jumalan sanaa vastaan; onko oikein totella Jumalan sanaa vai ihmistä?

 

Kaikki julkaistut blogini:

Juhan blogit

Blogiarkisto

 

54 kommenttia

 • Ari Pasanen sanoo:

  Jatkona vielä eikö Jeesus sovittanut ristillä koko maailman synnit, siis kaikkien ihmisten, kuinka tämä sovitus sitten ”pelastaa” murhaajan tai siivosyntisen, tarviiko itse tehrä jotain, uskoa ehkä?

  Ilmoita asiaton kommentti
 • Juha Heinilä sanoo:

  Mielestäni Suomen eduskunnan ja hallituksen tulisi korjata Jumalan tahdon vastaiset lait. Toki tiedän, että kristityt ovat vähemmistönä eduskunnassa.

  Ilmoita asiaton kommentti
  • Ari Pasanen sanoo:

   Juha Heinilä onko tuo Jumalan tahto, eikö Hän juutalaisten kohdalla selkeästi näyttänyt ettei millään lailla voi lihaa saada tottelemaan Hänen tahtoaan?

   Ainoa ratkaisu on evankeliumi ja siinä Jumalan kutsu parannukseen jokaiselle ketä Jumala kutsuu. Jokaisen ihmisen on näyrryttävä tunnustamaan voimattomuutensa Jumalan tahdon edessä ja tehtävä parannus.

   Ilmoita asiaton kommentti
  • Juha Heinilä sanoo:

   Tällä hetkellä Suomessa terveyden hoidon henkilöistä on pulaa. Yksi syy vaikkei ainoa on se, että voi tulla eteen ’työtehtävä’, joka on Jumalan tahdon vastainen. Mielestäni terveydenhuollon henkilökunnalla pitäisi olla lakisääteinen oikeus kieltäytyä elämän lopettamisesta vakaumuksellisista syistä. Mielestäni lainsäädäntö pitää tukea Jumalan tahdon mukaista toimintaa, eikä olla sen esteenä.

   Ilmoita asiaton kommentti
  • Ari Pasanen sanoo:

   Juha Heinilä meinaatko että lain säätämisen kautta saadaan jotain aikaan? Mitä hyötyä olisi jos kaikki ihmiset olisivat kuuliaisia laille mutta sydämeltään erossa Jumalasta?

   Tuot esille että ns ”kristittyjä” on vähemmistö eduskunnassa, kuinka oli tilanne sata vuotta sitten, eikö kaikki olleet ns ”kristittyjä” luterilaisia? Kuinka silloin toimi tämä ”laki” uskosi, siis eikö pyritty Jumalan tahdon mukaisiin lakeihin? Kuinkas kävikään, sisällissota ns ”kristittyjen” kesken, MIKSI?

   Ilmoita asiaton kommentti
  • Juha Heinilä sanoo:

   Ari, kiitos kommenteista. Lasten murhat eivät ole oikein. Toki muukin tappaminen on väärin. Tämä keskustelu on hyvä päättää tähän.

   Ilmoita asiaton kommentti
 • Kirjoittaja

  Juha Heinilä

  Olen IT-suunnittelija Vantaan Rajakylästä. Kuulun Pyhän Kolminaisuuden luterilaiseen seurakuntaan, joka on Suomen evankelisluterilaisen lähetyshiippakunnan Vantaan seurakunta. Luen mielelläni vanhoja hyviä luterilaisia kirjoja. Käsittelen blogissa kristityn elämää unohtamatta Raamattua ja Tunnustuskirjoja.

  Kirjoittajan luetuimmat blogit

  Kirjoittajan kommentoiduimmat blogit