Kymmenen vuotta – eikä toivottavasti suotta!

Kiitän kotimaa24-sivustoa, yhtä minulle tärkeää yhteisöä ja blogialustaa ynnä sivustoa mahdollisuudesta kirjoittaa täällä – ja toivottavasti myös vaikuttaa sekä rakentaa kirkkoa tällä tavoin! Kiitos myös pitkän kirjoitustaipeleen huomioinnista haastattelun muodossa.

Toivotan entistä usemmat mukaan kirjoittamaan ja keskustelemaan! Tämä on hyvä foorumi, vaikka joskus toisin väitetään!

Blogeja Kotimaa24:ssä jo kymmenen vuotta – ensimmäisten joukossa aloittanut Toivo Loikkanen kertoo,

Toivo, puolivallaton rovasti ja bloggaaja

    • Kiitos samoin. Ja samalla totean nöyrästi, että sinä, Temu, olet kirjoittanut tänne ehkä harvemmin kuin minä, mutta kirjotuksesi ovat olleet taitavasti kirjoutettuja ja töyttä asiaa. Siis tietyssä mielessä parempia kuin minun tuotokseni.

    • Kiitos, Pekka. En kirjoita täällä ensisijaisesti kiitosten tai huomion saamisen takia, mutta niiden saaminen on tosiaan meille kaikille tärkeää, myös minulle. Kiitos sinulle aktiivisuudesta kirjoittajana ja keskustelijana. Olet tärkeä jäsen tässä yhteisössä!

  1. Kiitos rohkaisusta Toivo. olen hakenut kirkon leipiin ja pohdin nyt sitä, miten muuttuu kirjoitusteni sisältö, jos minut siihen valitaan. Vai keskeytänkö ehkä kirjoittamisen kokonaan, tuon viransijaissuden ajaksi. Onhan seurakuntatyö hyvin luovaa puuhaa.Muu luomistyö saattaa jäädä sivuun. Aika harva kirkon vakinaisesta väestä tänne kirjoittaa, mitä vähän ihmettelen. Sinä toivo olet jaksanut tuoda omia näkemyksiäsi rohkeasti esiin. Ehkäpä moni muu ei uskalla ja siksi eivät kirjoita. Toisaalta voi olla niinkn, ettei pauukuja tänne enää työpäivän jälkeen riitä.

Loikkanen Toivo
Loikkanen Toivohttps://www.facebook.com/toivo.loikkanen
Olen 60-luvun alkuhetkinä syntynyt Keski-Karjalan kasvatti, nykyisin Savonlinnassa toimiva puolivallaton rovasti. Kirjoitan kirkosta, elämästä sekä uskon, toivon ja rakkauden näkymistä. Mielipuuhaani kesällä on mökkisaunassa saunominen ja talvella retkiluistelu. Matkustelen mikäli aika ja rahat riittävät siihen. Siviilissä kannan vastuuta OP-ryhmän aluepankin hallintoneuvoston puheenjohtajana ja OP-ryhmän hallintoneuvoston jäsenenä.