Kotitehtävä Raamatun vedenpaisumukseen uskoville

Jos uskot Raamatun vedenpaisumukseen, jossa koko maapallo peittyi veden alle kilometrien korkeudelta (koska korkeimmatkin vuoret peittyivät tarinassa veden alle), annan sunnuntain ratoksi sinulle kotitehtävän.

Tehtävä:

Selitä, miten koko Amerikan manner on voitu asuttaa vain muutamassa tuhannessa vuodessa, alkaen kahdeksasta Araratille rantautuneesta ihmisestä.

 • Kuvaile ihmiskunnan lisääntyminen ja leviäminen Euroopassa ja Lähi-idässä, sekä mitä kautta ja missä vaiheessa ihminen levittäytyi Amerikkaan.

178 kommenttia

 • Pekka Veli Pesonen sanoo:

  Israelin hallitus voi pysyä hyvinkin pystyssä kun sitä paradoksaalisesti on tukemassa kova hyökkäys Netanjahun taholta. Hallituspuolueita kun ei sido yhteen mikään muu, kuin Netanjahun vastustaminen. He tietävät, että jos hajottavat itse hallituksen, niin silloin Netanjahu voittaa. Joten periksi ei voi antaa.

  Ilmoita asiaton kommentti
 • Kirjoittaja

  Antero Syrjänen

  Olen 70-luvun lopulla syntynyt nuori mies läntisestä Suomesta. Perheeseen kuuluu vaimo ja muutama pörröinen lemmikki. Synnyin Jehovan todistaja -sukuun ja -perheeseen. Blogeissani tulen käsittelemään, ainakin aluksi, elämää Jehovan todistajien maailmassa ja ympäristössä. Jos haluat kysyä todistajuudesta (tai ottaa muuten yhteyttä) yksityisemmin, sähköpostiosoite on: tantero.syrjanen@gmail.com