Kotimaa24 etsii uusia blogisteja

Haluatko kirjoittaa blogeja ja saada niille lukijoita? Kotimaa24 laajentaa blogistirinkiään ja ottaa pari-kolmekymmentä uutta blogistia. Oletko sinä heistä yksi?

Lähetä eräänlainen hakemuksesi osoitteeseen kotimaa24@kotimaa.fi ja kerro kuka olet (lyhyesti taustaa, koulutus, ikä, mistä päin Suomea ja Siionia olet ym.), miksi haluat kirjoittaa juuri Kotimaa24:ssä (kirkosta, uskonnosta, arvoista, kulttuurista, politiikasta – ja muustakin). Oletko kirjoittanut aikaisemmin blogeja tai vastaavia (laita linkki jos mahdollista)?

Uudet blogistit saavat käyttöönsä myös pääsyn Kotimaa24:n uutisiin ja Kotimaa Pro:hon sekä Kotimaan näköislehteen (arvo n. 120 euroa). Blogikirjoituksista ei makseta muuta palkkioita. Blogit ovat vapaasti kaikkien luettavissa ja jaettavissa somessa. Kommentointi kirjoituksen yhteyteen vaatii toistaiseksi Kotimaa24:n tilaamista.

Ajatuksena on että blogistit kirjoittavat noin kerran viikkoon tai pari kertaa kuukaudessa. Joskus toki sanomisen tarve voi yllättää useamminkin tai harvemmin. Kirjoittaminen on ilo ja vapaaehtoista, mutta toki sitoutumistakin tarvitaan. Kotimaa24 tarjoaa valmiin lukijakunnan kuukausittain sivustolla on noin 50 000 eri kävijää, joista iso osa lukee myös blogeja.

Blogistit rakentavat kirkollisen keskustelun yhteisöä, joten on hyvä jos kirjoittajalta löytyy halua kommunikoida teksteillään ja ylläpitää blogissaan hyvää tunnelmaa j asiallista meininkiä. Räväkkä saa olla ja näkemyksellinen, teräväkynäinen, pohdiskeleva, räiskyvä, fiksu, rakentava ja kaikkea sellaista mikä osuu yskiin käyttöehtojen kanssa.

Jos et näe itseäsi tulevana blogistina, mutta tunnet sellaisen, ”hiomattoman timantin”, rohkaise häntä ottamaan yhteyttä.

15 kommenttia

  • Tero Hokkanen sanoo:

    Minä olen miettinyt, pitäisikö pyrkiä Kotimaa24.fi blogistiksi vaiko ei, kun en ole ikinä blogeja kirjoitellut, vain pelkästään näitä kommentteja on tullut jonkinverran rustattua vaihtelevalla intensiteetillä.

    Ilmoita asiaton kommentti
  • Jori Mäntysalo sanoo:

    Houkutelkaa Otto Chrons blogaamaan.

    Ilmoita asiaton kommentti