Kotimaa kehittää: kirjautuminen helpottuu

Kotimaa Prossa ja Kotimaa24.fi:ssä otetaan tänään 19.5. käyttöön yhden kirjautumisen järjestelmä. Asiakkaalle tämä näkyy helpompana liikkumisena Kotimaan erilaisten digitaalisten palvelujen välillä.

Uuden järjestelmän käyttöönottamiseksi kaikki istunnot joudutaan puolen päivän jälkeen katkaisemaan, ja käyttäjien pitää kirjautua uudestaan. Tuon ensimmäisen kirjautumisen jälkeen uusi palvelu on käytössä.

Vastedes yhdellä sisäänkirjautumisella pääsee lukemaan kaikkia tilaamiaan tuotteita — eri palveluihin ei tarvitse kirjautua uudestaan. Tällä hetkellä yhden kirjautumisen kautta pääsee K24:ään, Kotimaa Prohon, näköislehtiin sekä omien tilausten hallintaan.

Myös uloskirjautuminen tapahtuu kaikista palveluista kerralla. Tiedät aina, oletko kirjautuneena vai et. Lisäksi omien tilausten hallintanäkymää on parannettu ja se tarjoaa selkeämmän tiedon kaikista tilauksistasi.

Jos päivitykseen liittyen nousee kysymyksiä, voit osoittaa ne sähköpostitse ylläpidolle: pro@kotimaa.fi.

4 kommenttia

 • Jukka Kivimäki sanoo:

  Palvelu toimii. Kiitoksia ylläpidolle.

  Ilmoita asiaton kommentti
 • Paavo Eero sanoo:

  Ehdotus toimitukselle!

  Antakaa kuukauden ensimmäinen päivä kaikille sivuillenne kirjautuville ilmainen kommentointimahdollisuus, niin blogeihin kuin uutisiin. Jospa tämä keskustelu täällä sitä kautta edes vähän tästä vilkastuisi – ja ehkäpä madaltaisi heidän kohdalla kynnystä osallistua jatkossa jopa tiiviimminkin – rikastuttamaan vaihtopöytää?

  Ilmoita asiaton kommentti
 • Jorma Hentilä sanoo:

  Kirjautuminen vaikeutui. Toisin kuin tätä ”helpotusta” ennen on joka aloituskerta krjoitettava sähköpostiosoite, jotta pääsee kirjautumaan. Miksi?

  Ilmoita asiaton kommentti
  • Jaakko Kaartinen sanoo:

   Jos kirjautumisen jälkeen ei kirjaudu ulos, istunto säilyy aktiivisena, eikä mihinkään palveluista tarvitse kirjautua uudelleen. Vastaavasti jos kirjautuu ulos Pron puolelta, myös K24:n istunto loppuu.

   Oman selaimen asetuksista riippuu, muistaako se käyttäjätunnuksen ja mahdollisesti salasanankin kirjautumisikkunassa. Jos ottaa tämän selainomainaiuuden käyttöön, ei tarvitse kirjoittaa sähköpostiosoitettaan uudelleen kirjautuessaan.

   Ilmoita asiaton kommentti