Kosiskeluako !

Mitenkä piispa Laajasalo nyt ottaa kantaa al-Holin asiaan, Haiskahtaa kosiskelulta ! Pitääkö evl kirkon kommentoida maallisen regimentin toimia, Jos siltä tuntuu , tässä vihje ; kertokaa pm. Sanna Marinille, että Paavo Lipposen masinoima taitettu indeksi kurjistaa eläkeläisiä. Suomalaisten asioissa varmaan on korjattavaa ensiksi. Sitä paitsi, ei hengellisellä puolellakaan hääviä näytä olevan. Nimi kansankirkko on kohta vitsi vain , meno on kuin Titanic-laivan upotessa, Vaikka laiva puoliksi menossa pohjaan, osa porukasta oli sitä mieltä, että ei tässä mitään hätää ole. Siinäkin työsarkaa .

Edellinen artikkeli
Seuraava artikkeli
 1. Moraalisesti Piispan kannanotto on ymmärrettävä sivuuttaen kuitenkin asian realismin haasteissa joukon kotiutuessa.

  Kantasuomalaisille ei löydy apua ja tukea mielenterveysasioissa nuorille, ja nuorille aikuisille.

  Nyt kuitenkin sosiaalitoimi, ilmeisesti, katsoo palaajia varten hyvin löytyvän suunnitelmaa kuin työntekijöitä. Kalifaattiin siirtymisen tausta löytyy kuitenkin ihmisten ennen sitä aikaa elämästä.

  Hyvin täytyy näin resurssia löytyä kun oikein kysytään, ja samassa kuntoutuksessa täytyy katsoa myös ihmisen aiempi elämä ja sen haasteet ennen lopullista kuntoutumista.

  Poliittiset intohimot ovat mielenkiintoisia. Niiden kosketukset voivat tulla niin poliitikon kuin Piispan asiaksi. Oliko sitten kysymys moraalisesta, vaikko etiikkaan alunperin liittyvästä, en ota kantaa.

  • “On hyvä muistaa, että radikalismin sinänsä on mahduttava meidän yhteiskuntaamme. Onhan meillä Pentti Linkola ja Jehovan todistajat, jotka eivät tue virallista järjestelmäämme. Väkivaltainen radikalismi puolestaan ei missään muodossaan kuulu yhteiskuntaamme”, hän sanoi. Kukahan on puhuja ja asian lausuja.

Ruotsalainen Jorma
Ruotsalainen Jorma
Rivikristitty, joka tutkiskelee uskon kentän asioita. Vapaaehtoistyöntekijä, Pohdiskelija,Ihmettelijä.