Korkein --- Jumala

Planeettamme on ollut olemassa miljardeja vuosia. Ensimmäiset olennot ilmestyivät miljoonia, miljoonia, vuosia sitten. Ihmisolennot noin muutama satatuhatta vuotta sitten ja ovat nyt hallitsevana planeetallamme.

Korkein on ollut olemassa koko ajan ja on antanut kaikille olennoille lähimmäisen rakkauden olemuksen, mentaliteetin, syntymälle tänne planeetallemme. Tämä on rehellinen uskon perusta.

Jeesus. "Tästä syystä Jumala tuli teidän joukkoonne, kaiken luonnollisen ytimeen, palauttaakseen sen juurilleen ". Siis pois perisynti ja muista harhaopeista. Voi olla, että Jumala on lähettänyt näiden milhardien vuosien aikana tuhansia kertoja sanansaattajansa kautta tiedon olemassaolon tarkoituksesta.

Me kaikki ihmiset ensimmäisestä alkaen olemme samanarvoisia ihmisarvoltaan Korkeimman edessä. Pelastus, mitä se sitten onkaan, selviää jos selviää, poislähtömme jälkeen.

Kirkon oppi perustuu meidän ihmisten käsityksiin ja kirjoituksiin noin 2000 vuotta sitten. Jos joku uskoo, että me ihmiset päätämme toistemme hengen kohtalosta, niin uskokoon.

3 kommenttia

 • Juha Heinilä sanoo:

  On ainoastaan yksi Jumala! Epäjumalia, ei oikeita on sitten paljon.

  Jeesus sanoi: Joka on nähnyt minut, on nähnyt Isän Jumalan.

  Ilmoita asiaton kommentti
 • Kirjoittaja

  Kirjoittajan viimeisimmät blogit

  Katso kaikki

  Kirjoittajan luetuimmat blogit

  Kirjoittajan kommentoiduimmat blogit