Korkein --- Jumala

Planeettamme on ollut olemassa miljardeja vuosia. Ensimmäiset olennot ilmestyivät miljoonia, miljoonia, vuosia sitten. Ihmisolennot noin muutama satatuhatta vuotta sitten ja ovat nyt hallitsevana planeetallamme.

Korkein on ollut olemassa koko ajan ja on antanut kaikille olennoille lähimmäisen rakkauden olemuksen, mentaliteetin, syntymälle tänne planeetallemme. Tämä on rehellinen uskon perusta.

Jeesus. "Tästä syystä Jumala tuli teidän joukkoonne, kaiken luonnollisen ytimeen, palauttaakseen sen juurilleen ". Siis pois perisynti ja muista harhaopeista. Voi olla, että Jumala on lähettänyt näiden milhardien vuosien aikana tuhansia kertoja sanansaattajansa kautta tiedon olemassaolon tarkoituksesta.

Me kaikki ihmiset ensimmäisestä alkaen olemme samanarvoisia ihmisarvoltaan Korkeimman edessä. Pelastus, mitä se sitten onkaan, selviää jos selviää, poislähtömme jälkeen.

Kirkon oppi perustuu meidän ihmisten käsityksiin ja kirjoituksiin noin 2000 vuotta sitten. Jos joku uskoo, että me ihmiset päätämme toistemme hengen kohtalosta, niin uskokoon.

3 kommenttia

 • Juha Heinilä sanoo:

  On ainoastaan yksi Jumala! Epäjumalia, ei oikeita on sitten paljon.

  Jeesus sanoi: Joka on nähnyt minut, on nähnyt Isän Jumalan.

  Ilmoita asiaton kommentti
 • Kirjoittaja

  Reino Suni

  Uskon rehelliseen ja realistiseen Jeesuksen sanomaan. Kirjoitin kirjan " Kristinuskon kirja " 2010, josta käsitykseni ovat huomattavasti tarkentuneet perustan ollessa sama. Minusta saatietoa Googlesta haulla " Reino Suni ", josta osoite muuttunut ja yritykseni lopetettu. Koulutukseltani Ekonomi ja minua voi lähestyä e-mailin kymp.net kautta. Elämäni hallinnassani aktiivisen liikuntaharrastuksen myötä mutta yksinelo ei sovi minun mentaliteettiin etenkään kun lapset perheineen asuvat muualla.

  Kirjoittajan viimeisimmät blogit

  Katso kaikki

  Kirjoittajan luetuimmat blogit

  Kirjoittajan kommentoiduimmat blogit