Kolmiyhteinen Jumala.

Tosiaan kirkon opin perustana on kolmiyhteinen jumala, kaksi ihmistä, miestä, isä ja poika, sekä Pyhä Henki. Tässäkin minua ihmetyttää, eikö isän ja pojan henkisyys riittänyt vaan piti 300 luvulla valita, julkistaa, Pyhä Henki jumala. Ihmiset, isä ennenkaikkea poikansa tukemana loi tämän käsittämättömän maailmankaikkeuden miljardeja vuosia sitten.Muut ihmiset tulivat kuvaan mukaan vasta muutama satatuhatta vuotta sitten. Poika istui isänsä oikealla puolella nämä miljardit vuodet.

Poika jumala tuli planeetallemme noin 2000 vuotta sitten noin 30 vuoden ajaksi. Maailmankaikkeuden luoman jumalan toiminta saavutusineen ovat meidän kaikkien ihmisten todettavissa planeetallamme tänä päivänäkin.

Minun Korkein käsitykseni on, jos tai kun hän on olemassa, niin hän on siirtämyt pyhää henkeä meille kaikilla ihmisille, olennoille, antamassaan syntymässä saadusta lähimmäisen rakkauden mentaliteetin olemuksessa.

8 kommenttia

 • Yrjö Sahama sanoo:

  Sukupuoli on suvullisesti lisääntyvien eläinten ominaisuus. Jumala ei ole suvullisesti lisääntyvä eläin. Siis: Jumalalla ei ole sukupuolta.

  Ilmoita asiaton kommentti
 • Kirjoittaja

  Reino Suni

  Uskon rehelliseen ja realistiseen Jeesuksen sanomaan. Kirjoitin kirjan " Kristinuskon kirja " 2010, josta käsitykseni ovat huomattavasti tarkentuneet perustan ollessa sama. Minusta saatietoa Googlesta haulla " Reino Suni ", josta osoite muuttunut ja yritykseni lopetettu. Koulutukseltani Ekonomi ja minua voi lähestyä e-mailin kymp.net kautta. Elämäni hallinnassani aktiivisen liikuntaharrastuksen myötä mutta yksinelo ei sovi minun mentaliteettiin etenkään kun lapset perheineen asuvat muualla.

  Kirjoittajan viimeisimmät blogit

  Kirjoittajan luetuimmat blogit

  Kirjoittajan kommentoiduimmat blogit