Kolme mainittavaa

Miksi? Journalistisesti merkittävästä jutusta. Kaksi naista ja mies.

ANNA-STINA NYKÄNEN
Hän ei ole Hesarin kirkko-, tai uskontotoimittaja, mutta hänen journalistinen ammattitaito on niin luja, että hän pystyy kirjoittamaan niistäkin. Moni karttaa, ehkä myös siksi, että tuloksena voi olla haukkumista.

KAISA RAITTILA
"Yhteyden rakentajat" kirja oli tärkeä osa haastattelua. Martti Kaipiainen ja toiset tämän taistelun tärkeät ihmiset.Tämä kirja on luettava.

TAPIO LUOMA
Hän on ollut monelle liian vähän tai liian yleistä. Ollakseni rehellinen on joku saarna ollut minullekin pettymys.
Nyt häntä kannattaa kuunnella, edeltäjänsä ja Juvan ja John Vikströmin rinnalla.

Ja miksi? Nykäsen haastattelu Luomasta on tapaus. Se on itse luettava, jos tahtoo tietää kirkosta ja parisuhteista tänään.

1 kommentti

  • Jorma Hentilä sanoo:

    Heikin mainitsema kirja on syytä lukea senkin vuoksi, että saa tietää, kuka oli Pontus Wikner, ja mitä hän kirjoitti kirkolle juuri nyt ajankohtaisesta asiasta yli 130 vuotta sitten.

    Ilmoita asiaton kommentti
  • Kirjoittaja

    Heikki Palmu

    Tähän päivään mennessä olen ollut yli puoli vuosisataa lehtikirjoittaja, noin puoli vuosisataa kirjailija, yli neljäkymmentä vuotta luterilainen pappi ja yli kolmekymmentä vuotta työnohjaaja. Ja mitä vielä? Nyt, vanhuudessani yhä haluaisin olla yhteydessä muihin ihmisiin ja vähän myös vaikuttaa maailman menoon. Kirjoitan aktiivisesti. Kun saan kirjan valmiiksi, kuten viimeksi "Oulusa koulusa. 60-lukulaisen muistelmat." (Kirjapaja 2016), alan tehdä seuraavaa.