Kestotilaaja, Kotimaa24 on sinulle avoin

Kotimaa-lehden kestotilaajille on 110-vuotisjuhlalahjana vapaa pääsy vuoden 2016 ajan Kotimaan digipakettiin: Kotimaa24 + Kotimaa Pro + Kotimaan näköislehti arkistoineen.

Käy ensin rekisteröitymässä. Se tapahtuu osoitteessa:

oma.kotimaa.fi/kestotilaus2016

Tarvitset toimivan sähköpostisoitteen ja tilaajanumerosi, joka löytyy Kotimaa-lehden osoitekentästä.

Kestotilaajilla on myös mahdollisuus aloittaa vapaasti bloggaaminen Kotimaa24:ssä. Sama mahdollisuus on kaikilla pelkän Kotimaan digipaketin tilaajilla  sekä luonnollisesti seurakuntatilaajilla (Kotimaa-lehti + digipaketti).

Kun kirjaudut, sivun oikeaan ylälaitaan ilmestyy nimesi. Klikkaa sen vieressä olevaa pientä kolmiota ja näkyviin tulee valikko.

  1. Valitse profiili ja täytä vaadittavat tiedot.
  2. Älä unohda antaa blogillesi jonkinlaista kuvausta siitä mistä on kyse ja mitä aiot. Voit nimetä blogisi esim. versaalilla GRILLIMIES ja kertoa siitä jotain tyyliin: Blogissa keskitytään ruokapöydän antimiin ja kirkkopolitiikkaan. Kirjoittaja on diakoni ja kasvissyöjä. – Tällainen pieni johdanto virittää lukijan odotushorisonttia sopivasti. Esittely ei ole CV tai muutoin liian pitkä taustoitus.
  3. Muista liittää kuva (mieluiten omasi), voi olla muutakin kuin passikuva. Kuva lisää blogin huomioarvoa.
  4. Muista lopuksi muista tallentaa > ”Päivitä käyttäjätiedot”.
  5. Palaa valikkoon ja paina Kirjoita blogiin. Ja ei kun kirjoittamaan! Miksikö?  Bloggaminen lisää
    tiedon saatavuutta, kannustaa avoimeen, monipuoliseen ja mielekkääseen keskusteluun sekä lisää ihmisten välisiä yhteyksiä. Bloggaaminen on myös itseilmaisun mainio väline. Kotimaa24 tarjoaa valmiin yleisön ja lukijakunnan. Blogit ovat kaikkien vapaasti luettavissa ilman tilaamistakin. Bloggaminen ja kommentointi edellyttävät tilaamista.

Voit palata profiiliin ja muokata tietoja tai vaihtaa kuvaa (kaiken ei siis tarvitse olla täydellistä ensimmäisellä kerralla, vaan profiilia kanttaa viilata ja hioa ajan myötä).

Vinkkejä bloggaamiseen täällä

Edellinen artikkeli
Seuraava artikkeli
  1. Kiitokset tiedosta. En ole enää kestotilaaja ja tilaukseni on loppunut viime vuoden lopussa. Kävin kuitenkin kokeilemassa rekisteröitymistä annetuilla ohjeilla, mutta kun se ei onnistunut, kirjauduin vanhoilla tiedoilla. En halua ryhtyä bloggaajaksi enkä oppia ymmärtämään heitä, joiden uskon ytimen muodostaa saksalaisen filosofi Hegelin ääsimmäiseen vasemmistoon kuuluneen Marxin materialistiseen historiankäsitykseen perustuva oppi ja sen mukaiset vaatimukset mm. siitä, että maallisen regimentin lainsäädännön on saatava sanella kirkolle mikä on oikein ja mikä on väärin.

    • K24 menettää sinussa viisaan ja monipuolisesti tietävän kommentoijan. Siunausta elämääsi!

Ylläpito Kotimaa.fi
Ylläpito Kotimaa.fi
Asiaa lukijabloggauksen pelisäännöistä ja näköaloista. Apua ongelmatilanteisiin. Palaute ja parannusehdotukset: Kotimaa24@kotimaa.fi