Kenelle sinä antaisit Kotimaan pro blogi -palkinnon?

Jälleen on aika jakaa Kotimaan pro blogi -palkinto. Kolmannen kerran. Palkinnon  tarkoitus on ylläpitää ja edistää asiallista blogikirjoittamista kirkossa ja sen liepeillä sekä nostaa esiin kirjoittajia, jotka käsittelevät blogeissaan kirkon ja kristinuskon ajankohtaisia tai ajattomia aiheita.

Palkitun blogin kirjoittamistapa ja tyylilaji on vapaa. Myös esimerkiksi kuvablogit voivat tulla kyseeseen. Palkituksi voi tulla mikä tahansa ja millä alustalla tahansa kirjoitettu blogi. Kyse ei siis ole vain Kotimaa24:stä, jossa jokaisella tilaajalla on mahdollisuus ryhtyä bloggaamaan.

Ehdokkaat valitsee kolmehenkinen raati, jossa Kotimaan päätoimittajan lisäksi on vähintään yksi Kotimaa Oy:n ulkopuolinen sosiaalisen median tuntija. Palkintosumma on 500 euroa.

Onko sinulla mielessä blogi, joka olisi ensimmäisen Kotimaan pro blogi -palkinnon arvoinen? Kerro siitä 25.4. mennessä osoitteeseen pro@kotimaa.fi (otsikkokenttään merkintä "Blogipalkinto").

Lue

Kotimaan pro blogi -palkinto Hannu Kiurulle

Kotimaan pro blogi -palkinto Lars Ahlbäckille

3 kommenttia

 • Sari Roman-Lagerspetz sanoo:

  Risto Voipiolle

  Ilmoita asiaton kommentti
 • Juhani Ketomäki sanoo:

  Christer Lindholmille

  Ilmoita asiaton kommentti
 • Kari-Matti Laaksonen sanoo:

  Teemu Kakkurille, joka tosin kirjoittelee harvemmin nykyään. Blogeissa on asiaa, ja milloin ei ole, silloinkin ne ovat kirjoitettu hyvin.

  Ilmoita asiaton kommentti