Kaste --- Pyhä Henki jumala

Täällä on eräissä blogeissa mm. kirlon opin rovastin teksteissä korostettu että kolmiyhteisuuden jumala Puhä Henki antaa uuden ruumiin kun on kasteen saanut. Siis jumala Pyhä Henki on maallisten jumalien ohjenuorassa. Jos ei ihmisellä ole kastetta niin hän joutuu kirkon opin mukaisesti ns. helvettiin. Pappi pelastaa hänet. Esim. Jos 70 kymppinen saa lääkärilltä tiedon , että hänen elinaikansa on vaikka muutamia kuukausia, niin onko hän saanut kastetta.Jos ei ja ei mhalua mennä kirkon opin helvettiin niin kiireen vilkkaan papin luokse samaan kasteen , jolloin Pyhä Henki jumala antaa uuden ruumiin pirkon opin taivaan ikuiseen paratiisiin. Siis pappi päättää elämän jatkokuviot.

Kolniyhteinen jumala, koska tämä tuli ihmisten tietoisuuteen, ei ainakaan Raamatusta , eikö sen aikaisista kirjoituksista. Konstantinopolin kirkolliskokous 381.

Elämä on realismia ja myös uskon perusta. Tieddemiesten ja tutkijoiden tulokset alkaen raamatun rakentajien tavoitteista.

Kirjoittaja

Reino Suni
Reino Suni

Uskon rehelliseen ja realistiseen Jeesuksen sanomaan. Kirjoitin kirjan " Kristinuskon kirja " 2010, josta käsitykseni ovat huomattavasti tarkentuneet perustan ollessa sama. Minusta saatietoa Googlesta haulla " Reino Suni ", josta osoite muuttunut ja yritykseni lopetettu. Koulutukseltani Ekonomi ja minua voi lähestyä e-mailin kymp.net kautta. Elämäni hallinnassani aktiivisen liikuntaharrastuksen myötä mutta yksinelo ei sovi minun mentaliteettiin etenkään kun lapset perheineen asuvat muualla.

Kirjoittajan viimeisimmät blogit

Katso kaikki

Kirjoittajan luetuimmat blogit

Kirjoittajan kommentoiduimmat blogit