Jussi Koiviston mukavaan blogiin

En päässyt kommentoimaan joten kysyn nyt.

Käytättekö valkoviiniä nesteenpoistoon, siis kohtuullisesti. Aikanaan seurasin hitusen tykkäämäänne lajia ja silloin tuli esille mainitsemani asia. Tätä on käytetty myös bodauksessa esittelyä varten.

Kärsivällisyydestänne kiitän jos ette kehtaa vastata.

Itse olen jo iäkkäämpi ja voimaharjoittelun katson staattiseen päin kuin ennen vesiuimarit ettei statusta synny liiaksi.

 1. Niin ja vielä tarkennuksena, että aiempiin aikoihin verrattuna moni asia on muuttunut. Kehonrakennuksessa pitkään oli trendinä vain ns. aineiden käyttö. Nykyään onneksi on liittoja, joissa on doping.testaus ja toimivat Wadan alla, kuten muutkin urheilulajit. Itse kuulun tähän anti-doping -osastoon niin urheilijan, valmentajan kuin lajiliitonkin osalta. Menetelmät voivat siksi olla hieman erilaisia. Viimeisen 20 ja etenkin 10 vuoden aikana kuitenkin nimenomaan tieteeseen perustuva valmennus on korvannut aiemman kokemusvalmennuksen ja siksi moni asia valmennuksessa ja kisaamisessa on mm. muuttunut (esim. vedenpoiston poisjääminen). Ilman riittävää määrää vettä, suolaa, kaliumia ja hiilihydraattia lihakset ovat ns. tyhjät.

  • Jussi K,

   Pyysit kommentteja blogiisi (”Mitä sinä, arvoisa lukija, ajattelet ruokapaastosta?”), mutta olet estänyt kommentoinnin ehkä vahingossa (ks. postauksen asetukset).

  • Kiitos paljon Jari. Oli jostain syystä tosiaan vahingossa jäänyt kommentointi pois päältä. Nyt pitäisi onnistua!

   Yst. t.
   Jussi

Väisänen Pekka
Väisänen Pekka
Soossi ja joltisen pyöriät perunat. Olen nuoruudessa hiukan soittanut ja lukenut.