Ilmasto on pelastettu kun.

Ehdokkaat pähkäilee ilmastonmuutoksen kanssa ja valittavat asian vaikeutta.
Asia voidaan ratkaista hyvin yksinkertaisella tavalla. Miksiköhän yksikään puolue ei ole ottanut tavoitteekseen kaikkein palkkojen alentamista. Jos palkat olisivat vain niukan toimeentulon tasolla, niin asia hoituisi aivan itsestään. Lihaveroa, tai muitakaan toimenpiteitä ei tarvittaisi, kun kansa söisi silakkaa. Liian korkea tulotaso on selkeä syy sille, että kulutamme liikaa. Liika kulutus loppuu heti, kun siihen ei enää ole varaa ja ilmastonmuutos on torjuttu. Ainakin meidän osaltamme.

51 kommenttia

  • Pekka Pesonen sanoo:

    Aika yllättävä oli tämän blogin suosio. Käytän kyllä usein enemmän aikaa otsikon miettimiseen, kuin itse tekstiin. Viikossa 1000 lukukertaa on kiva saavutus.

    Ilmoita asiaton kommentti
  • Kirjoittaja

    Pekka Veli Pesonen

    En osaa olla huolissani kirkon kriisistä. Sisältyyhän jokaiseen kriisiin aina myöskin mahdollisuuksia. Yllättäviä käänteitä kirkkohistoriamme on täynnä. Odotan jotain hyvää tästäkin vielä tulevan. Luovana ja jääräpäisenä tyyppinä koluan kaikki vaikeimmat tiet. Helpommalla pääsisi, kun osaisi olla hiljaa, mutta kun en osaa. Kova pää on jo saanut monta kovaa kolhua. Luulisi niiden jo riittävän. Verovirkailijan ura on takana ja siitäkin uskaltaa jo mainita. Eläkeläisenä ei näköjään saa sitäkään aikaan, mitä työelämässä sai, kun oven illalla sulki. Mitä kaikkea sitä on silloin ehtikään: puheenjohtamisia, , nuorisotyötä, lähetyssihteeri, raamattupiirejä, saarnoja ja Avioparitoimintaa. Siinä ehkä rakkaimmat vapaaehtoistehtävät. Kaikkea tuota ja paljon muuta on takana. Nyt kuluu aika näissä pohdiskeluissa. Eikä tiedä voiko edes itseään ottaa kovin vakavasti.