Hyvä neuvo. Good advice.

Kaikessa minä (apostoli Paavali) olen osoittanut teille, että näin työtä tehden tulee huolehtia heikoista ja muistaa nämä Herran Jeesuksen sanat, jotka hän itse sanoi: 'AUTUAAMPI ON ANTAA KUIN OTTAA'. Apt. teot 20:35. Sanojen korostus allekirjoittaneen.

I (apostle Paul) have shewed you all things, how that so labouring ye ought to support the weak, and to remember the words of the Lord Jesus, how he said, IT IS MORE BLESSED TO GIVE THAN TO RECEIVE. Acts 20:35. Emphasis mine.

3 kommenttia

 • Mika Rantanen sanoo:

  Mutta minun onneni on olla Jumalaa lähellä, minä panen turvani Herraan, Herraan, kertoakseni kaikkia sinun tekojasi. Ps. 73:28.

  But it is good for me to draw near to God: I have put my trust in the Lord GOD, that I may declare all thy works. Psalms 73:28.

  Ilmoita asiaton kommentti
 • Mika Rantanen sanoo:

  Missä Jumalan sanaa puhtaasti ja selkeästi julistetaan, siellä tahtoo myös Herra itse olla. Martti Luther

  Ilmoita asiaton kommentti
 • Mika Rantanen sanoo:

  Evankeliumi on jumalanpalveluksen oikea kello, sen oikeat urut. Ihmistä ei paranna mikään muu saarna kuin ainoastaan evankeliumin. Missä evankeliumi käsitetään väärin, siellä se tekee ihmiset suruttomiksi, mutta missä se ymmärretään oikein, siellä se tekee heidät hurskaiksi ja jumalisiksi. Martti Lutherin lauseita kirjasta Hengellinen Aarreaitta, Aurinko Kustannus ja Arkki-kirjat, 2016. Lutherilta on tässä kirjassa myös lauseita laista ja sen käytöstä, mutta en nyt laita niitä tähän.

  Ilmoita asiaton kommentti