Helppoa ja tiukkaa

Kotimaa Pro jatkaa 7.1. 2016 lähtien entistä tiukemmalla hyötylinjalla keskittyen olennaiseen: työntekijöiden, luottamushenkilöiden ja seurakunta-aktiivien asioihin sekä seurakuntayön sisältöihin.

Pro jatkaa omalla sivustollaan, mutta tarvittaessa yksittäiset jutut näkyvät myös Kotimaa24:n etusivulla, josta on myös suora pääsy Pron juttuihin.

Käyttäjän kannalta suurin uudistus on navigointipalkissa, joka sisältää jatkossa nykysien kahdeksan kategorian sijasta neljä: kirkon töissä, maallikkona, seurakuntayö ja taustat & ilmiöt.

Kirkon töissä -osiossa näkyvät myös avoimet työpaikat sekä hiippakuntien tuomikapitulien työntekijöitä koskevat päätökset.

Blogimahdollisuus jää pois Pro:sta, mutta kaikki tilaajat voivat ryhtyä bloginpitoon Kotimaa24:ssä.

Uudistus on käyttäjän kannalta selkeä ja helppokäyttöinen. Yksi digipaketin tilaus, yksi kirjautuminen: kaikki on klikkauksen päässä, niin Pro ja K24 kuin Kotimaan näköislehti arkistoineen.

Pron sisältöjä voi jatkossa myös jakaa esimerkiksi Facebookissa tai Twitterissä.

1 kommentti

  • Hannu Kuosmanen sanoo:

    Varmasti ihan järkevä uudistus. Vähän jäin ihmettelemään kahteen kertaa toistuvaa termiä seurakuntayö. Yötyö onkin suurelta osin käyttämätön resurssi. Joulun ajan yömessut ja yökonsertit ovat osoittaneet, että seurakuntayöllä olisi kyllä laajempaakin kysyntää. Puhumattakaan Palvelevan puhelimen tai Saappaan yöpäivystyksestä.

    Muuten olen sitä mieltä, että termistä maallikko voitaisiin kirkossa luopua. Se halventaa kirkon jäsenten ammatillista osaamista ja ylläpitää tarpeetonta vastakkainasettelua.

    Ilmoita asiaton kommentti