Haastattelupyyntö vanhoillislestadiolaisuudesta eroamisesta

Oletko eronnut vanhoillislestadiolaisesta herätysliikkeestä?

Teen pro gradu-tutkielmaa Helsingin yliopiston teologisen tiedekunnan käytännöllisen teologian osastolle ja olen kiinnostunut sinun kokemuksistasi. Kerään tutkimusaineistoa vanhoillislestadiolaisuudesta eronneiden kokemuksista eroprosessiin liittyvästä tuesta. Millaista tukea sinä sait eroprosessissasi ja millainen tuki jäi puuttumaan? Mitä vaikutuksia tuella tai sen puutteella oli?

Etsin tutkimukseen haastateltavia. Iälläsi, sukupuolellasi tai asuinpaikallasi ei ole merkitystä. Tutkimukseen osallistuvien haastattelut suoritetaan yksilöhaastatteluina pääsääntöisesti pääkaupunkiseudulla haastateltavan kanssa sovittavassa paikassa, mutta tarvittaessa myös muualla Suomessa.

Haastattelu on myös mahdollista järjestää videopuhelu- tai puhelinhaastatteluna. Haastattelut pidetään loppuvuoden 2016 ja alkuvuoden 2017 aikana. Haastattelun kesto on 1-2 tuntia. Haastattelut nauhoitetaan analysointia varten ja materiaalia käytetään ainoastaan tutkimukseen. Haastateltavien henkilöllisyys säilyy anonyymina koko tutkimuksen ajan eikä osallistujia ole mahdollista tunnistaa valmiista tutkimuksesta.

Mikäli haluat osallistua haastatteluun, ota ystävällisesti yhteyttä alla olevaan osoitteeseen:

jaana.rissanen@helsinki.fi

Vastaan myös mielelläni mahdollisiin tutkimukseen liittyviin kysymyksiin.

Jaana Rissanen

Edellinen artikkeli
Seuraava artikkeli

Kirjoittaja

Vierasblogi
Vierasblogi
Kotimaan Vierasblogissa julkaistaan yksittäisiä tekstejä kirjoittajilta, joilla ei ole omaa blogia Kotimaa.fi:ssä. Jos haluat kirjoittaa, ota yhteyttä Kotimaan toimitukseen...