Et ikinä usko, mitä pastori teki seurakuntalaisensa hyväksi

Keskustelu henkilöseurakunnista saanee vauhtia, kun kuulee mitä isä Jonathan Goertz teki seurakuntalaisen puolesta. Tai voi keskustelu myös tyrehtyä, vaikka ei munuaisen luovuttaminen puheeseen vaikuta...

Aiheesta kertoo Huffington Post, joka uskonto-osion etusivulla otsikoi: ”Et IKINÄ usko, mitä tämä pastori teki seurakuntalaisensa hyväksi”. Lue lisää:

Pastorin laupeudenteko

No, Ameriikoissa sitä osataan.

Ja kun on vauhtiin päästy, kannattaa vilkaista myös viimeisin joogavillitys ison veden takaa: lapsen imetys jooga-asennossa. Katso ainakin kuva (joka ei ole lavastettu, sanoo joogaäiti):

Imettävä joogamamma

Fotoa joogamammasta ei ehkä kannata katsoa, mikäli haluaa säilyttää vakiintuneen ja hyväksihavaitun maailmankuvansa : )

2 kommenttia

  • Eero Koskela sanoo:

    No niin jälleen Kotimaa24 vyöryttää omaa utopiaansa pastorin ilmeisen hyvän teon varjolla. Kumma on, että ei kukaan puutu uutisointiin jota ns. lähes kirkollinen blogialusta edustaa Kotimaa lehtineen. (Kohta ylläri selittää ei me olla kirkon kanava, vaan ihan oma kirkosta irrallinen osa. )

    Ps. Ennen en ole vedonnut piispoihin mutta nyt kyllä piispojemme pitäisi alkaa siivota isolla luudalla näitä aina hullummaksi meniviä Kotimaa24 bogialustan harjoittamia uutisjuttuja sekä tasapuolittomuuteen kutsupuutarhaan kutsuttuihin nähden. Tältä sivulta on lentänyt ulos pastoreita ja vähemmän pastoreita ja se on vakava juttu koska pappeina me edustamme meidän luterilaista kirkkoa. Eli jos Kotimaa24 esiintyy kirkon kanavana lehtineen, niin sillloin pitäisi otta lusikka kauniisen käteen ja katsoa peiliin ketä täällä blokkaa ja mitä uutisoidaan.

    Ilmoita asiaton kommentti