Eräs havainto

Kävin eilen apteekissa. Siellä erään miehen paidan selässä luki Ihmisvihaaja. Hän taisi olla jonkinlainen saatanallisen pimeyden edustaja. Voi niitä, jotka sanovat pahan hyväksi ja hyvän pahaksi!

13 kommenttia

 • Mika Rantanen sanoo:

  RISTINTIE

  Oikotie, helpoin tie, kun se ohi ristin vie. Tällainen kai luulosi lie. Mutta saavuit tiesi mutkaan, ei se enää oiennutkaan. Kadotukseen nyt vain vie valheen valtatie.

  Ristin tie, tuskan tie Golgatalle sinut vie. Siksipä se kapea lie. Vaikka johtaa myrskysäähän, pääset silti määränpäähän: Taivaaseen se sinut vie. Jeesus on se tie!

  Matti Vuolanne, Hovinarri, s. 30.

  Ilmoita asiaton kommentti
 • Mika Rantanen sanoo:

  Ja veri on oleva merkki, teille suojelukseksi, taloissa, joissa olette. 2. Moos. 12:13

  Se vanhurskaus, johon joka päivä pukeudun, on villapuku, Karitsan lumivalkeasta villasta kudottu ja sovintoveressä punattu. Älköön siitä vain löytykö yhtään oman vanhurskauden lankaa! Punainen väri on koko Raamatun pohjaväri. ”Elämä on veressä”, (3. Moos. 17:11, 1. Moos. 49:11) sanottiin esikuvallisista uhreista, joilla kuvattiin sitä, että Kristuksen veressä yksin on meidän elämämme. Mikä väri oli sovituksen merkkinä verenkostajaa vastaan? Mikä synninpäästön merkkinä uhraajalle? Missä ovat ne pesseet vaatteensa, (Ilm. 7:14) jotka nyt on päästetty kaikesta hädästä? Punainen väri on kristittyjen elinväri, ja sen tulee enin viehättää meitä. (Jes. 1:18, 43:25, 44:22)

  SANDELL, Armoa armosta, s. 109, SLEY, 1966. Sulut ovat allekirjoittaneen lisäys.

  Ilmoita asiaton kommentti
 • Mika Rantanen sanoo:

  Kasvakaa Herramme ja Vapahtajamme Jeesuksen Kristuksen armossa ja tuntemisessa. 2. Piet. 3:18

  Kasvaminen armossa tapahtuu siten, että yhä lujemmin kiintyy Vapahtajaansa, (Joh. 3:30, Ef. 4:15, Kol. 2: 6-7, 2. Tess. 1: 3) että Jeesus lujittuu meissä, ja me taas luotamme ja tutustumme yhä läheisemmin häneen ja saamme yhä enemmän valoa evankeliumista ja opimme sekä näkemään että estämään perkeleen kavalat hyökkäykset. Tässä voi kyllä täydellinen mies Kristuksen täyteyden täyden iän määrän mukaan saada aikaan mainiompia asioita ja töitä kuin äsken kääntynyt, jota Paavali ei tahdo asettaa opettajaksi, koskapa tällä ei ole sitä ymmärtämystä Jeesuksen Kristuksen evankeliumissa ja taloudenhoidossa kuin vanhemmalla.

  ANDERS CARL RUTSTRÖM, Sulku on allekirjoittaneen lisäys.

  Ilmoita asiaton kommentti