Elämän tarkoitus ja rikkaus.

Elämän tarkoitus. Se on meidän kaikkien olentojen, ihmisten, syntymässämme saadun lähimmäisen rakkauden hengen merkityksen ymmärtäminen ja sen noudattaminen kukin omien mahdollisuuksien mukaan.Siinä hengessä on Jumala
mukana. Muuten Jumala ei vaikuta planeetallamme joka on annettu täällä elävien olentojen, ihmisten,hallittavaksi.

Elämän rikkaus. Sen perustana voidaan pitää Tapio Rautavaaran kappaleen " päivääkään en vaihtaisi pois " sanoitusta.Otan tästä yhden esimerkin itsestäni. Olin silloisen seurakuntani vapaaehtois työntekijänä muutaman vuoden seurakunnan hallituksessa ja pari kertaa jouluaattona iltakirkossa lukemassa jouluevankeliumin täpötäydelle kirkolle. Pidän sitä aukaa, tapahrumia, elämäni rikkautena vaikka nykyään olenkin perehtynyt elämän, uskon, realismiin 2000 vuotta sitten.

Gnostilaisuus on uskon realismin lähtökohta. Olen siitä perustellut 2010 julkaisemassani kirjassa " Kristinuskon kirja ". Pari jeesuksen kommenttia. " Ruumiin valo on sen sisäinen ymmärrys " " Taivasten valtakunta on sekä teidän sisällänne että tedän ulkopuolella. Kun opitte tuntemaan itsenne, silloin teidät tunnetaan ja te ymmärrätte olevanne elävän isän lapsia ".

Jumala on isä - äiti, äiti - isä.

Kirjoittaja

Kirjoittajan viimeisimmät blogit

Katso kaikki

Kirjoittajan luetuimmat blogit

Kirjoittajan kommentoiduimmat blogit