Elämän realismi ---- Kirkin opin realismi

Elämän realismi. Tiedemiesten ja tutkijoiden tilokset ovat perustana elämän realismin ymmärtämiselle. Ne kehittyvät jatkuvasti josta hyvänä esimerkkinä on lääketiede. Heidän nykyisen käsityksen mukaan planeetamme on saanut alkunsa noin 14 miljardia vuotta sitten. Ihmiset ovat ilmaantuneet planeetallemme noin 300 000 vuotta sitten. Syntyhistoriat ovat auki ennenkaikkea planeetamme osalta.

Kirkon opin realismi.Planeettamme on saanut alkunsa Jumalan, ihmisen, miehen toimesta. Poikansa avustamana. He olivat ilmeisesti miljardeja vuosia kahdestaan poika istumassa isänsä oikealla puolella, kenties sohvalla.Sitten miljardien vuosien jälkeen he päättivät synnyttää ihmisiä planeetallemme.

Esimerkkejä löytyy vaikka kuinka paljon. Tässä eräs utopistisimmistä.

Kirjoittaja

Reino Suni

Uskon rehelliseen ja realistiseen Jeesuksen sanomaan. Kirjoitin kirjan " Kristinuskon kirja " 2010, josta käsitykseni ovat huomattavasti tarkentuneet perustan ollessa sama. Minusta saatietoa Googlesta haulla " Reino Suni ", josta osoite muuttunut ja yritykseni lopetettu. Koulutukseltani Ekonomi ja minua voi lähestyä e-mailin kymp.net kautta. Elämäni hallinnassani aktiivisen liikuntaharrastuksen myötä mutta yksinelo ei sovi minun mentaliteettiin etenkään kun lapset perheineen asuvat muualla.

Kirjoittajan viimeisimmät blogit

Kirjoittajan luetuimmat blogit

Kirjoittajan kommentoiduimmat blogit