Elämää avaruudesta

Varmaan aikaansa ja sen tiedettä seuraavat tietävät, että japanilaiset tutkijat ovat löytäneet kolmesta meteorista emäksiä. New Scientista voimme lukea, että kaikkia neljää perimän rakennusaineen dna:n emästä (Adeniini, Cytosiini, Guaniini, Tymiini) on siis löydetty avaruudesta syöksyneistä kivistä. Eli jo varsin varhaiset panspermiset teoriat, että meteoriittien kuljettamina ne elämän tekijät ovat tänne tulleet, näyttävät pitäneen paikkansa!!!
https://fi.wikipedia.org/wiki/Panspermia
Merkillepantavaa, että Raamatun luomiskertomuksen nimistä JHVH, Adam+ CHavah (A+E=64) nouseviin numeraaleihin liittyy myös DNA. DNA:ssa e1i elämää geneettisesti koodaavassa ns. makromolekyylissä on juuri neljä emästä, jotka voivat periaatteessa tuottaa 64 proteiiniketjua (käytännössä 2o), ja DNA synnyttää nämä ketjut muodostaen emäksistä ns. kolmikirjaimisia triplettejä. Nyt Raamatun 'luomisen' sanassa JHVH ja tieteen elämän sanassa DNA määräävät kaksi numeroa, siis 4 ja 3. Mutta vielä hämmästyttävämmäksi asia muodostuu, kun tarkastelemme DNA:n rakennetta ja verbiä HVH (siis J-HVH:n loppuosaa,joka numeroina on 565) rinnakkain. Sillä kun DNA:n rakenteesta piirretään yksityiskohtainen malli, huomataan, että mallissa emäksien eli adeniinin, sytosiinin, guaniinin ja tymiinin vastakkain asettuvat atomirenkaat muodostuvat juutalaisuuden kahdesta pyhimmästä geometrisesta symbolisia nimittäin kuusi- ja viisikolmioista. DNA:n kierreportaita voisi numerollisesti kuvata näin:
6+ (6+5)
6+ (6+5)

2 kommenttia

 • ismo malinen sanoo:

  Mielenkiintoisia juttuja… Ihminen on maan tomusta ja onko tomu avaruudesta? Mahdollisesti juuri näin.

  ”Silloin Herra Jumala teki maan tomusta ihmisen ja puhalsi hänen sieramiinsa elämän hengen, ja niin ihmisestä tuli elävä sielu.”

  Tuo elävä sielu on myös mielenkiintoinen asia. Raamatusta voi myös saada sellaisen käsityksen, että ihminen luotin ensin ja vasta sen jälkeen eläimet… ”Herra Jumala teki maasta kaikki metsän eläimet ja kaikki taivaan linnut ja toi ne ihmisen eteen nähdäkseen, kuinka hän ne nimittäisi; ja niinkuin ihminen nimitti kunkin elävän olennon, niin oli sen nimi oleva.”

  Kuka lopulta ymmärtää, mikä on Jumala ja mistä kaikki on saanut alkuisin, jos emme usko mitä tuo Jumala on meille ilmoittanut?

  Ilmoita asiaton kommentti
  • Seppo Heinola sanoo:

   Kyse on biologisesta elämästä yleensä, ei vain ihmisestä. Ihminen on peräisin avaruudesta, mieti vaikkapa mitä merkitsevät heprean sanat Adam ja Adom…

   Ilmoita asiaton kommentti
 • Kirjoittaja

  Kirjoittajan viimeisimmät blogit

  Katso kaikki

  Kirjoittajan luetuimmat blogit

  Kirjoittajan kommentoiduimmat blogit