Eduskuntavaalit

"Jos maatamme ei rakenna / Jumala, auttajamme, / niin työmme tyhjiin raukeaa, / me turhaan harrastamme. / Se minkä ihmisvoima loi, / ei koskaan täällä kestää voi, / jos tuki Herran puuttuu."   (Virsi 582:1. Virren on laatinut Julius Krohn psalmin 127 pohjalta 1880)

Jokaisen tulisi nyt rukoilla Jumalaa, että Hän antaisi tulla valituiksi valtiomiehet, jotka kunnioittavat Jumalaa ja hänen sanaansa, ovat viisaita, rehellisiä ja suoraelkäisiä, ja jotka ajavat oman maansa ja kansansa parasta. Jos oman maamme asiat eivät ole kunnossa, meillä ei ole mahdollisuutta loputtomasti auttaa muita, vaan joudumme lopulta itse autettaviksi. Valtiomiesten tulisi pyrkiä rakentamaan rauhaa sekä kansalaisten että kansakuntien välille.

NATO. Rohkenen tässä kirjoittaa vielä unesta, jonka näin Natoon liittyen. Kerron tässä pelkästään sanoman, mikä tuli unessa ilmi. Se sanoma oli tämänlainen: "Kaikella valheen voimalla" tai "kaikin valheen voimin". Miten tämä liittyy nato-asiaan, sitä en tiedä.

 

 

3 kommenttia

 • Jorma Hentilä sanoo:

  ”…. jotka ajavat oman maansa ja kansansa parasta”. Hieno ajatus! Ongelmana tässä on vain se, että näkemykset maan ja kansan parhaasta vaihtelevat. Ei tarvitse kuin lukea ehdotuksia siitä, mten maan taloutta tasapainotettaisiin, ja ketkä joutuisivat pahiten maksumiehiksi.

  Ilmoita asiaton kommentti
 • Charlotta Lindfors sanoo:

  Valtionaisiakin valitaan. Onneksi. Maksumiesten lisäksi on myös maksunaisia. Epäonneksi.

  Ilmoita asiaton kommentti
 • Seppo Heinola sanoo:

  Aikoina jolloin Suomessa Jumalaa rukoiltiin kaiketi eniten, olivat asiamme kunnossa vähiten.

  Ilmoita asiaton kommentti