Auttakaa kannibaalifutaria!

syö ne

Jokaisen kynnelle kykenevän humoristin herkkuateria on äskettäin  katettu kaikkien  pakinoitsijain ja pilapiirtäjäin nenän alle ja sanottu: Pus kii!  Todellinen herkkupala, tarjous, josta ei kerta kaikkiaan voi kieltäytyä. Kynsin ja hampain on käytävä kiinni aiheeseen, kun  MM-jalkapalloilija jää kiinni lajitoverinsa puremisesta: Urugualainen ihmissyöjä-Suarez puraisi italialaista pelaajaa olkapäästä.

Suarez Park

Tämän kirjoittaja teki kiertokyselyn, jossa eri alojen ammattilaiset saivat vastata kysymykseen, mitä purevalle potkupalloilijalle pitäisi tehdä.

Baal (eräs jumala): Hyvä valinta, hyvin tehty, vaikka kyse olikin vasta alkupaloista.  Pidän ko. italialaisesta potkupalloilijasta. Etenkin hyvin  grillattuna.

Lastentarvikeliikkeen myyjä: Meillä on tutteja vähän joka menoon. Löytyy myös puolikkaan jalkapallon muotoisia.

Eläintarvikekaupan myyjä: Suosittelisin Suarezille kuonokoppaa. Hillitsee puruhaluja rutkasti. Myös erilaisia puruluita löytyy.

Purukumitehtaan johtaja: Pure Jenkki!

Rankkuri: Raivotautiset pelaajat täytyy lopettaa tai ainakin kytkeä kiinni.

Vankilan johtaja: Pallo jalkaan!

Amerikkalaisen jalkapallon fani: Amerikkalaisen futiksen tamineet myös eurooppalaisen jalkapallon pelaajille.  Hyvät suojukset ja raskas kypärä rauhoittavat peliä kummasti.

pure vaan

Psykiatri: Tällainen pureskelu tuo mieleen lapsuuden traumat. Varmasti joku on joskus jo pihapeleissä ottanut Suarezilta pallon pois. Sietämätön turhautuminen!  Ei ollut muuta mahdollisuutta kuin purra tuhmeliinia. Ehdotan, että Suarezille annetaan oma pallo, jolla hän voi kaikessa rauhassa itse pelailla kentän laidalla.

Mielisairaanhoitaja: Suukapulaa ja pakkopaitaa ehdotan. Ehkä myös silmälaput. Sähköshokkien antamiseen  en vielä  tässä vaiheessa turvautuisi.

Libero kirkon liukkaalla kentällä: Siinä vasta onkin kansainvälisellä jalkapalloliitolla (FIFA) pähkinä purtavaksi. Nyt ei mitään nahkapääpäätöksiä, vaan pureutukoon liitto kunnolla tähän outoon ilmiöön. Rankin rangaistus lienee se, että Suarez tuomitaan menettämään koko purukalustonsa FIFAlle.

Hammaslääkäri: Mitä ilmeisimmin kyseessä on väärä purenta. Suosittelen miehelle hammasrautoja!

Ateisti: Eivätkös ne ensimmäiset kristitytkin syöneet kokouksissaan pikkulapsia...

Blogin lukija: Tämä ei naurattanut yhtään! Tällaista tekstiä ei saata purematta niellä...

Blogin kommentoija: Alle kirjoitan...

 

vauvahampaat

MINKÄ NUORENA OPPII, SEN VANHANA TAITAA...

25 kommenttia

 • Hannu Kiuru sanoo:

  Olikohan tämä vähän liiankin pureva teksti?

  Ilmoita asiaton kommentti
 • Juha Heinilä sanoo:

  Taisi olla liian kovvoo hommoo, kun hammaskalusto kärsi.

  Ilmoita asiaton kommentti
 • Markku Stenholm sanoo:

  Turha kohu tästä(kin) taas nostettu. Jos tuo globaali, rangaistusta vaativa lynkkausjoukko voittaa, niin ei se mitään: vanha, kunnon Diego Forlan ottaa homman hoitaakseen ja Uruguay on joka tapauksessa maailmanmestari. Väistämätöntä vastaan on turha taistella.

  Ilmoita asiaton kommentti
 • Juha Heinilä sanoo:

  Meidän uudella pääministerillä on pelottavat hampaat, jotka eivät pienestä puraisusta kärsisi.

  Ilmoita asiaton kommentti
 • Kari-Matti Laaksonen sanoo:

  Pureeko jalkapallokärpänen enää katsojiin?

  Ilmoita asiaton kommentti
 • Katja Sallinen sanoo:

  En tiedä ehtikö joku mainita, mutta suosittelisin Hannibal Lecterin maskia. Suojaa hampaita ja vastustajia puremmilta. Pelaamista se ei haittaa, sillä silmät jää vapaaksi ja nestettä voi aina pillin kautta ottaa. Eräs norjalainen löi vetoa siitä, että pureeko Suarez. Voitti vedon ja sai noin 700 euroa.

  Ilmoita asiaton kommentti
  • Hannu Kiuru sanoo:

   20 suomalaista veikkaajaa voitti 10.000 euroa samalla tavalla kuin tuo norjalainen. Netissä on jo pilakuvia siitä, miten Suarezilla on jo Hannibal Lecter-maski.

   Joukkueensa häpeäpilkuksi Suarez koetaan. Ei muuta kuin pallo pilkulle…

   Ilmoita asiaton kommentti
 • Tuomo Hämäläinen sanoo:

  Kyllähän se hampaisiin sattuu kun toista puree. (chutzpah). Tosin tässä prosessissa kannattaa olla varovainen. Sillä vaikka onkin (vampyyri)muodikasta olla vahva mies joka puree ihmisiä, niin tämä prosessi on kuitenkin jotenkin myös homompaa kuin ehta homoseksuaalisuus. Ja tässähän ei ehdotuksien kanssa hyvin käy. Ei kaduilla eikä lainsäätöelimissä.

  Kuitenkin puremiseen liittyy riskejä. Esimerkiksi intiassa jokaisessa kodissa oli oma temppeli ja vahtikoirat vahtivat. Milloin missäkin. Siellä on myös ihmisiä jotka ottavat koiria kiinni ja laittaivat niille jonkun lääkepiikin ettei ne olisi niin raivokkaita. Siellä uskotaan myös että kannattaa uhrata jumalille. Jumalat voivat tiemmä raivostua jos ne eivät saa paljon lahjoja ja kuolleita kanoja. Nämä raivoisat ja purevat jumalat ovat ilmeisen kova asia, joten kannattaa kyllä vakavasti miettiä että miksi niille jumalillekin ei voisi antaa sitten sitä lääkepiikkiä.

  Kristinuskon kohdalla Jumala on ollut raivoisa mm. noidille ja homoseksuelleille. Kun vanhaa testamenttia katsoo niin on sillä ollut ties mikä rapies ja tetanus, ilmiselvästi. Ehkä se Jeesus antoi hänelle sen lääkepiikin kun ei ole selvästi enää yhtä raivoisa. Osa epäileekin että Jumala on saatu piikille, lopullisesti ja varmasti. Itse uskon, että eivät kuitenkaan ole lähinnä saaneet sitä kiinni. Siellä se jossain piileskelee. Hampaineen.

  On kuulemma tehty ihmisen kuvaksi se Jumala. Tai toisin päin. Joskus sitä saattaa saada ilmestyksen kristuksesta oikein kovasti kun katsoo jumaloitua ja palvottua jalkapallonpelaajaa suuhun. (Stubbia en kuitenkaan suosittele. Sen suuhun katsomisen kieltää vanha sanonta. Sitäpaitsi se on entinen koulukiusaaja. Ja entistä koulukiusaajaa ei olekaan!)

  Ilmoita asiaton kommentti
 • Juha Hyrsky sanoo:

  Paraguayn ja Uruguayn valtioliitto nytkähti hampaan verran eteenpäin. Valtioliiton nimi löytyi helposti: suomalaisittainkin hyvin suussa sulava Puruguay.

  Ilmoita asiaton kommentti
 • Liisa Ahti sanoo:

  Bravo, Hannu! Olet aikamoinen verbaalinen voimistelija. Odotin kyllä että mukana olisi ollut myös kommentti uunituoreen pääministerimme, jokaisen hammaslääkärin päiväunen, upean hammasrivistön takaa. Mutta ootellaan, pian tulee twiittiä. Nyt oli hauskaa lukea näitä kommentteja: sanallista ilotulitusta.

  Ilmoita asiaton kommentti
  • Hannu Kiuru sanoo:

   Liisa: Näyttäisi siltä, että uusi pääministeri ottaisi hampaisiinsa koko Suomen kansan. Kyllä kansa silloin älähtää itse.

   Todellakin, on tosi hauskaa, kun kommentoijat lähtevät mukaan leikkiin naurussa suin. Silloin on bloggaajallakin lystiä! 😀

   Ilmoita asiaton kommentti
  • Juha Heinilä sanoo:

   Pitäisikö pääministeriltämme ja tältä kiivaalta purija-pelaajalta nyppiä kaikki hampaat pois, ettei pääse ketään puremaan. Olisihan se ennenkuulumatonta, jos eduskunnan välikysymyskeskustelussa pääministeri kävisi puremassa opposition edustajaa, saisiko ministeri punaisen kortin vai selviäisikö puhemiehen nuhteilla?

   Ilmoita asiaton kommentti
  • Liisa Ahti sanoo:

   Juha hei, sittenhän kaikki olisi perin hampaatonta touhua.

   Ilmoita asiaton kommentti
 • Kirjoittaja

  Ruttopuiston rovasti Hannu Kiuru

  Nimeni on Hannu Kiuru, arvoni Ruttopuiston rovasti emeritus (67 v., 113 cm, 179 kg). Kirjoitan painavaa tekstiä elämän ja kuoleman asioista pääkaupunkiseudun näkökulmasta käyttäen tajunnanvirtatekniikkaa. Blogiarkistossa meikäläinen heiluu Liberona kirkon liukkaalla kentällä: http://blogiarkisto.kotimaa.fi/blogit/vanhat/blog/?bid=121