Auttakaa kannibaalifutaria!

syö ne

Jokaisen kynnelle kykenevän humoristin herkkuateria on äskettäin  katettu kaikkien  pakinoitsijain ja pilapiirtäjäin nenän alle ja sanottu: Pus kii!  Todellinen herkkupala, tarjous, josta ei kerta kaikkiaan voi kieltäytyä. Kynsin ja hampain on käytävä kiinni aiheeseen, kun  MM-jalkapalloilija jää kiinni lajitoverinsa puremisesta: Urugualainen ihmissyöjä-Suarez puraisi italialaista pelaajaa olkapäästä.

Suarez Park

Tämän kirjoittaja teki kiertokyselyn, jossa eri alojen ammattilaiset saivat vastata kysymykseen, mitä purevalle potkupalloilijalle pitäisi tehdä.

Baal (eräs jumala): Hyvä valinta, hyvin tehty, vaikka kyse olikin vasta alkupaloista.  Pidän ko. italialaisesta potkupalloilijasta. Etenkin hyvin  grillattuna.

Lastentarvikeliikkeen myyjä: Meillä on tutteja vähän joka menoon. Löytyy myös puolikkaan jalkapallon muotoisia.

Eläintarvikekaupan myyjä: Suosittelisin Suarezille kuonokoppaa. Hillitsee puruhaluja rutkasti. Myös erilaisia puruluita löytyy.

Purukumitehtaan johtaja: Pure Jenkki!

Rankkuri: Raivotautiset pelaajat täytyy lopettaa tai ainakin kytkeä kiinni.

Vankilan johtaja: Pallo jalkaan!

Amerikkalaisen jalkapallon fani: Amerikkalaisen futiksen tamineet myös eurooppalaisen jalkapallon pelaajille.  Hyvät suojukset ja raskas kypärä rauhoittavat peliä kummasti.

pure vaan

Psykiatri: Tällainen pureskelu tuo mieleen lapsuuden traumat. Varmasti joku on joskus jo pihapeleissä ottanut Suarezilta pallon pois. Sietämätön turhautuminen!  Ei ollut muuta mahdollisuutta kuin purra tuhmeliinia. Ehdotan, että Suarezille annetaan oma pallo, jolla hän voi kaikessa rauhassa itse pelailla kentän laidalla.

Mielisairaanhoitaja: Suukapulaa ja pakkopaitaa ehdotan. Ehkä myös silmälaput. Sähköshokkien antamiseen  en vielä  tässä vaiheessa turvautuisi.

Libero kirkon liukkaalla kentällä: Siinä vasta onkin kansainvälisellä jalkapalloliitolla (FIFA) pähkinä purtavaksi. Nyt ei mitään nahkapääpäätöksiä, vaan pureutukoon liitto kunnolla tähän outoon ilmiöön. Rankin rangaistus lienee se, että Suarez tuomitaan menettämään koko purukalustonsa FIFAlle.

Hammaslääkäri: Mitä ilmeisimmin kyseessä on väärä purenta. Suosittelen miehelle hammasrautoja!

Ateisti: Eivätkös ne ensimmäiset kristitytkin syöneet kokouksissaan pikkulapsia…

Blogin lukija: Tämä ei naurattanut yhtään! Tällaista tekstiä ei saata purematta niellä…

Blogin kommentoija: Alle kirjoitan…

 

vauvahampaat

MINKÄ NUORENA OPPII, SEN VANHANA TAITAA…

 1. Iltasanomien mukaan uruguaylaiset jalkapallofanit vähättelevät puremista. Sellaista nyt sattuu, kun peli on niin kiivasta ja italialaiset olivat niin ilkeitä Suarezille.
  Siitä tuli mieleeni täällä K24:ssäkin ilmenevä ainainen omien puolustaminen ja vastustajien haukkuminen. Joka aiheeseen syntyy nopeasti kaksi huutosakkia, jotka katsovat kaikkea väritetyin silmälasein.

  • Pikkulinnut (muut kuin minä) ovat kertoneet, että Suarez yritti samaa temppua samaiseen italiaanoon jo vuosi sitten.

   Selvisi sellainenkin hauska tieto, että Suarezilla on ollut hampaansa pelissä myös Applen logon kanssa…

  • Ei asia tämän kohun väärti kyllä ollutkaan, eli ainakin siinä uruguaylaiset jalkapallokannattajat ovat oikeassa.

   No, tämä lienee vain kasvukipuja. Seuraavissa kisoissa varmaan jo MTV:n ja George Sorosin tuottama väliaikashow ja sitä seuraavissa Kauniiden ja rohkeiden käsikirjoittajatiimin kirjoittama juoni.

Hannu Kiuru
Hannu Kiuruhttp://blogiarkisto.kotimaa.fi/blogit/vanhat/blog/?bid=121
Nimeni on Hannu Kiuru, arvoni Ruttopuiston rovasti emeritus (67 v., 113 cm, 179 kg). Kirjoitan painavaa tekstiä elämän ja kuoleman asioista pääkaupunkiseudun näkökulmasta käyttäen tajunnanvirtatekniikkaa. Blogiarkistossa meikäläinen heiluu Liberona kirkon liukkaalla kentällä: http://blogiarkisto.kotimaa.fi/blogit/vanhat/blog/?bid=121