Mysteerikuva: Mitä tapahtuu alttarilla? – Katso myös edellisen kuvan ratkaisu

Kuva: Kotimaan kuva-arkisto / Matti Karppinen

Kotimaan valokuva-arkistossa on monta laatikollista vanhoja kuvia, joissa ei ole kunnollista tietoa siitä, milloin ja missä tilanteessa kuva on otettu. Mysteerikuva-sarjassa Kotimaa julkaisee kuvia arkistostaan.

Tämän viikon kuvassa on ihmisiä kirkossa alttarin luona. Vain muutaman henkilön kasvot näkyvät. Tunnistatko kuvasta ketään? Mistä tilanteesta on kyse? Missä ja milloin kuva on otettu?

Jos sinulla on tietoa kuvasta, kerro se viestillä osoitteeseen: kotimaa24@kotimaa.fi tai Kotimaan Facebook-sivulla, jossa kuva myös julkaistaan.

Edellisen kuvan ratkaisu

Viime viikon mysteerikuvaan tuli useita tunnistuksia. Sen tiedettiin olevan Kirkkohallituksen kokoushuoneesta A510 Katajanokalla. Kuvassa on meneillään Suomen ja Ruotsin kirkkojen yhteistyöelimen tapaaminen vuonna 1983.

Pöydän päässä istuu kirkon ulkosuomalaistyön jaoston puheenjohtaja piispa Paavo Kortekangas, hänen oikealla puolellaan ovat Luulajan piispa Olaus Brännström ja Ruotsin Suomenkielisen Seurakuntatyön Keskuksen pääsihteeri Martti Lehtinen. Kortekankaan vasemmalla puolella on jaostopäällikkö Jaakko Launikari. Kahta kuvan henkilöä ei tunnistettu.

Lue myös:

Mysteerikuva: Ketkä kokoustavat miehissä? – Katso myös edellisen kuvan ratkaisu

Mysteerikuva: Ketkä palloilevat ja missä? – Katso myös edellisen kuvan ratkaisu

***

Seuraa Kotimaata Facebookissa ja Twitterissä.

Jos et ole vielä Kotimaan tilaaja, voit tilata lehden tai näköislehden täältä.