Mysteerikuva: Mikä ihmis­joukko ja missä? – Katso myös edellisen kuvan ratkaisu

Kotimaan valokuva-arkistossa on monta laatikollista vanhoja kuvia, joissa ei ole kunnollista tietoa siitä, milloin ja missä tilanteessa kuva on otettu. Mysteerikuva-sarjassa Kotimaa julkaisee kuvia arkistostaan.

Tämän viikon kuvassa on yli neljäkymmentä henkilöä. Pääosin he ovat miehiä, mutta tarkkaan katsomalla muutama nainenkin löytyy joukosta. Kuva lienee otettu jossain auditoriossa tai juhlasalissa. Mistä tilanteesta on kyse? Missä ja milloin kuva on otettu? Tunnistatko kuvan ihmisiä?

Jos sinulla on tietoa kuvasta, kerro se viestillä osoitteeseen: kotimaa24@kotimaa.fi tai Kotimaan Facebook-sivulla, jossa kuva myös julkaistaan.

Edellisen kuvan ratkaisu

Viime viikon mysteerikuvasta tiesi Mikko Harjunpää: ”Kuva on otettu 1984–85 Kalliossa Castreninkadulla, silloisen Helsingin evankelisen opiston kellarissa, jossa oli meidän käytössä treenikämppä. Kuvassa on gospelbändi A&O, joka vaikutti vuosina 1983–91. Vasemmalta katsottuna kuvassa on Mikko Harjunpää, Kari Paukola, Jouko Harjunpää, Markku Laitinen ja Timo Luoto. Kuvan otti nykyinen Virtain kirkkoherra Hannu Haukkala. – Oi niitä aikoja. Elämä edessä ja kaikki vielä mahdollista.”

Lue myös:

Mysteerikuva: Mikä kvartetti äänessä? – Katso myös edellisen kuvan ratkaisu

Mysteerikuva: Missä papisto on koolla? – Katso myös edellisen kuvan ratkaisu

Mysteerikuva: Mikä bändi revittelee? – Katso myös edellisen kuvan ratkaisu

***

Seuraa Kotimaata Facebookissa ja Twitterissä.

Jos et ole vielä Kotimaan tilaaja, voit tilata lehden tai näköislehden täältä.

Mysteerikuva: Mikä ihmisjoukko ja missä? – Katso myös edellisen kuvan ratkaisu

Edellinen artikkeliKirkko­konserteissa kerätään rahaa ukrainalaisten auttamiseksi Kirkon Ulkomaan­avun kautta
Seuraava artikkeli”Ekumenia lähti liikkeelle kristityistä, jotka halusivat vastustaa sotaa” – Matti Peiponen täyttää 60 vuotta

Ei näytettäviä viestejä