Mysteerikuva: Mikä kvartetti äänessä? – Katso myös edellisen kuvan ratkaisu

Kotimaan valokuva-arkistossa on monta laatikollista vanhoja kuvia, joissa ei ole kunnollista tietoa siitä, milloin ja missä tilanteessa kuva on otettu. Mysteerikuva-sarjassa Kotimaa julkaisee kuvia arkistostaan.

Tämän viikon kuvassa on neljä laulajaa, kvartetti, johon kuuluu kaksi naista ja kaksi miestä. Mikä lauluryhmä on kyseessä? Mistä tilanteesta on kyse? Missä ja milloin kuva on otettu? Tunnistatko kuvan ihmisiä? Naisten pukeutumisesta voi yrittää päätellä kuvausajankohtaa.

Jos sinulla on tietoa kuvasta, kerro se viestillä osoitteeseen: kotimaa24@kotimaa.fi tai Kotimaan Facebook-sivulla, jossa kuva myös julkaistaan.

Edellisen kuvan ratkaisu

Edellinen mysteerikuva on otettu Oulun hiippakunnan synodaalikokouksessa Oulun keskusseurakuntatalon salissa vuonna 1977.

Jorma Kalajoki kirjoitti: ”Eturivissä vasemmalta toinen Reijo Miettunen ja Erkki Väänänen, Hannu Pelkonen ja Arvo Eirola. Toinen rivi vasemmalta: Minä, Jorma Kalajoki, seuraavana Pekka Tapaninen, Ari Juntunen, hänen takanaan oikealla Pentti Huhtinen, takana keskellä Esko Eho ja Raimo Karvonen sekä Tapio Leinonen, Ehon edessä Esko Visuri.”

Juha Taanilan ja porukan mukaan kuvassa on edellisten lisäksi ainakin Heikki Hirvonsalo, [Pentti] Tikkamäki, [Matti] Mäntykoski, [Esa] Malkamäki ja Seppo Ikonen.

Niin ikään Tuomo Korteniemi tunnisti nimeltä useimmat edellä mainitut.

Lue myös:

Mysteerikuva: Missä papisto on koolla? – Katso myös edellisen kuvan ratkaisu

Mysteerikuva: Mikä bändi revittelee? – Katso myös edellisen kuvan ratkaisu

Mysteerikuva: Keillä on kahvia ja kaljaa? – Katso myös edellisen kuvan ratkaisu

***

Seuraa Kotimaata Facebookissa ja Twitterissä.

Jos et ole vielä Kotimaan tilaaja, voit tilata lehden tai näköislehden täältä.

Edellinen artikkeliTunnetko nämä sata suurta hengellistä laulua? Asian­tuntijoiden lista saattaa yllättää – äänestä suosikkiasi
Seuraava artikkeliPääkirjoitus: Köyhimmissä maissa korona­rokotteiden jako­linjat eivät perustu valinnan­vapauteen

Ei näytettäviä viestejä